Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Jak o? - zapytał zdziwiony Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Normalnie... On mnie już nie chce~ - zaśmiała się chociaż było jej naprawdę smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Wątpię żeby cię nie lubił, gdyby tak było to by cięnie szukał. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Dziewczyna spojrzała na Edena. - Co robimy? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - A co chcesz robić? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Nie wiem, gdybym wiedziała to bym się nie pytała, nie? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - może zobaczymy film? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - W porządku - usiadła mu na kolanach z uśmiechem. - Ale za chwilę - to mówiąc pocałowała go delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - On mnie wcale nie szuka a nawet jeśli to pewnie tylko po to żeby mnie gdzieś oddać... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Serana siedziała na ławce czekając na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Szuka cię, widziałem go. I czuć że się martwi. - powiedział Add. Eden odwzajemnił pocałunek. - Masz jakiś specyficzny gatunek jaki chcesz zobaczyć? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Jasne... Nie musisz mnie pocieszać... - powiedziała. Accelerator przeszedł obok Serany patrząc na nią obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Może komedię? - spytała patrząc na niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Nie pocieszam cię. - powiedział Add, - Udowodnię ci to. - powiedział i złapał Misakę za rękę po czym pociągnął ją za sobą. - Komedia jest okej. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i przytuliła się do niego nadal siedząc mu na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Gdziee idziemyyy? - zapytała Misaka starając się nadążyć za Addem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Udowodnię ci że Accelerator cię lubi. - powiedział Add. - To jak, puszczać film czy czekamy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Możesz puścić - uśmiechnęła się i zeszła z niego. Usiadła na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - A niby jak chcesz to zrobić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Mam swoje sposoby. - powiedział Add. Eden poszedł do komputera. Włączył film, kliknął jedną rzecz i potem na ekranie telewizora poleciał film. Chłopak wziął koc i wrócił do salonu, usiadł obok dziewczyny. - Jak będzie ci zimno to mamy koc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Exera oparła się o chłopaka z uśmiechem patrząc się na ekran telewizora. Westchnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 Eden uśmiechnął się. - Jak będziesz chciała jakieś przekąski to mam trochę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 (edytowany) - Nie chcę przekąsek, wystarczy mi że tu jesteś - uśmiechnęła się i spojrzała na niego. Edytowano Marzec 5, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Hueh... Oke~ - powiedziała wciąż idąc za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 Eden uśmiechnął się. - Tylko nie waż się nikomu mówić że jestem dla kogoś dobry. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts