Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - O fakt. - powiedział gdy dotarli na stanowisko. Wziął szczoteczkę do zębów i gąbkę. - Okej mam wszystko, a ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Ja też~ - powiedziała i ruszyła do kasy. Zapłaciła za wszystko. - Toooo idziemy gdzieś teraz? I właśnie, która godzina? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Jest, 9. I w sumie nie wiem, może chodźmy się przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Gdy dziewczyna już zjadła spojrzała na Edena. - Co dzisiaj robimy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Doobra~ - powiedziała i ruszyła w stronę jakiegoś parku. - A w ogóle to jak to się stało że masz nagle 10 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Walczyłem z takim jednym demonem i on mnie pokonał, nie wiem jednak czemu mam 10 lat. Tak się obudziłem po walce. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Hueh, a może to i lepiej że masz teraz dziesięć lat. Masz szansę przeżyć dzieciństwo od nooowa~ - zaśmiała się. Gdy weszli do parku dziewczynka pobiegła do huśtawek, położyła plecak z zakupami na ziemi. Usiadła na huśtawce i zaczęła się huśtać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Add poszedł za dziewczyną, on nie wszedł na huśtawkę. Uśmiechnął się tylko pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Ejjj czemu się nie huśtasz? - zapytała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - A wiesz co, nie wiem. - stwierdził, położył plecak obok huśtawki i usiadł na niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Wszystko w porządku? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Tak, ale nie jestem oswojony z byciem dzieckiem, to tak jakbyś musiała w jeden dzień zacząć zachowywać się zupełnie inaczej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Ty przynajmniej nie masz wspomnień 20000 klonów w tym 10000 martwych. Po wizjach śmierci trochę ciężko być dzieckiem... - mruknęła. - Ale mniejsza~ Pomogę ci, nie martw się. Już niedługo się przyzwyczaisz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Mam własne wspomnienia o śmierci. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dziewczynka na chwilę lekko posmutniała. - Mniejsza o to~ - zaśmiała się po chwili i znów zaczęła się huśtać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Add przyjrzał się Misace. Zastanowił się nad czymś. - Tak z ciekawości, kiedy masz urodziny? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Urodziny mam... Eee... Nigdy nie obchodziłam urodzin... Ale chyba gdzieś pod koniec września... - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - W sumie fakt... - mruknął. - No cóż, dzięki za info. - uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 (edytowany) Imię: Mick Nazwisko: Thomson Wiek: 18 lat Charakter: małomówny, spokojny, waleczny Co lubi: muzykę power metalową, colę, maski Czego nie lubi: idiotów, emo, gei, Biebera Wygląd: Z maską gdy owłada nim demon Bez maski Uzbrojenie:dwa miecze Imię i wygląd demona z jakim ma się pakt: Sting Jaką dało to moc: Magia strachu. Wyciąga z człowieka i każdego żywego stworzenia jego najgorszy koszmar i nadaje mu byt materialny. Edytowano Marzec 29, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - A ty masz kiedy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Hm... nie wiem, nie pamiętam nic sprzed swojej śmierci. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Mick chodził po mieście. Myślał nad tym jak może współpracować ze Stingiem gdy ten opętuje go w każdym możliwym momencie i to z byle powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Doooobra. To w takim razie dzień w którym cię poznaliśmy z Acceleratorem będziemy obchodzić jako dzień twoich urodzin~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - W porządku. - powiedział Add. - A co chcesz robić? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Może wyjdziemy na zewnątrz - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts