Shine Star Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - W sumie... chciałam kupić sobie jakąś bluzkę. Chyba że masz inny pomysł - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Dobra~ - zaśmiała się. - A tak w ogóle to ci robiłeś w nocy skoro nie spałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Grałem na telefonie. - powiedział Add. - Możemy iść do centrum handlowego. - powiedział Eden i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Cały czas? Serio? Wooooo - zaśmiała się. - Muszę cię zacząć pilnować od dziś~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Mick ruszył do centrum handlowego.- Może znajdę jakąś koszulę.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Super - uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Porządku. - powiedział Add. - Ty musisz uważać na siebie ogólnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Taaak taaak wiem przecież braciszku~ - zaśmiała się i położyła się na kanapie patrząc w telewizor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 (edytowany) Add siedział obok Misaki. Nalał sobie coli. - Ach... najlepsze uzależnienie jakie mogłem mieć. - powiedział cicho rozmarzonym tonem i napił się. Gdy Eden i Exera dotarli do sklepu ten zaczął się rozglądać. - Nie znam się na kobiecych ciuchach ale po prostu wybierz coś sobie. - powiedział. Edytowano Marzec 30, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - W porządku - zaśmiała się i zaczęła przeglądać różne bluzki od crop topów aż po swetry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Mick wszedł do jednego sklepu i zaczął przeglądać czarne koszule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Misaka zaczęła zmieniać programy jednak nie miała pilota w ręce. - To nie... Nieee... Nudne.. To widziałam... - mruczała pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Możesz zmieniać programy bez pilota? - zapytał Add. Eden czekał aż Exera jakąś wybierze, nie znał się na modzie więc musiał czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Co.. Co? A, tak. Mogę różne rzeczy z prądem robić, ale moja moc nie jest tak silna jak oryginalnej Misaki Mikoto. - powiedziała. - Dlatego jedyne co mogę zrobić to bawić się światłem i innymi elektronicznymi rzeczami i lekko poradzić kogoś prądem. - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Całkiem ciekawa moc. - stwierdził. - A na pewno przydatna jeśli pilot zniknie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Dokładnie~ - zaśmiała się. - Mogę nawet kontrolować to coś na szyi Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Wow. Czyli możesz kontrolować Acceleratora? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Nie do końca~ Mogę sprawić tylko że przestanie się ruszać i mówić. A raczej będzie robić to ledwo ledwo~ - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Cóż, czyli raczej nie powinien cię wkurzać. - stwierdził Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Nie no nie jestem taka~ Na ogół robię tak tylko gdy chcę się do niego poprzytulać a on ma akurat zły humor i mi nie pozwala. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Cóż, mną raczej nie posterujesz, ale za to telefon możesz mi wyłączać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - No tak a to się przyda, zwłaszcza jak będziesz miał spać~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Zawsze możesz też zabrać baterie. - stwierdził Add po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Dziewczyna nie mogąc zdecydować się na jedną wzięła dwie bluzki. Zapłaciła i wyszła przed sklep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Racja w sumie. - powiedziała po chwili. Zeskoczyła z kanapy. - Jeeeesteeeem głooooodna. - powiedziała i pobiegła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts