Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się do Edena. - No.. nie poznaję cię - zaśmiała się. - Podobasz mi się jeszcze bardziej - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Na pewno? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Obiecuje że cię nie połaskoczę. - powiedział Add i położył jedną dłoń na sercu. - To dobrze. - powiedział Eden uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Dziewczyna wzięła od kelnera menu i otworzyła na pierwszej stronie. - Czyli.. mogę to uznać za naszą pierwszą randkę? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Oke~ - powiedziała. Podczołgała się do Add'a i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Add przytulił dziewczynę. - Chodź, idziemy po pizze. - powiedział. - Tak, w sumie tak. - powiedział Eden i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się. - Co bierzemy? - spytała przeglądając menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Echem. - mruknęła i wygramoliła się spod łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - W sumie to bierz co chcesz, ja chyba wezmę lazanie. - stwierdził Eden. Add wyszedł za nią. Poszedł do kuchni, otworzył piekarnik i wyjął pizze, przełożył ją na blat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Mm.. lazania. To ja też - uśmiechnęła się przeglądając stronę z napojami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Misaka wzięła pizze z blatu i położyła ją ba stole. - Smacznego~ - powiedziała i wzięła kawałek. - Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Jest... dwunasta trzydzieści siedem. - powiedział Add biorąc kawałek. Eden uśmiechnął się. - To dwie lazanie, co bierzesz do picia? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Ej, za godzinę wróci Accelerator. Trzeba dom ogarnąć. - powiedziała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Ale dużego chaosu to tu nie ma. - stwierdził Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - W sumie racja... No chyba że coś się rozwali w tą jedną godzinę. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Miejmy nadzieje że się nic nie rozwali. - powiedział Add z uśmiechem i wziął drugi kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Misaka zaśmiała się. - Accelerator by nas zatłukł za to~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Więc lepiej uważajmy. - stwierdził uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Ghaaa ja chce mieć telewizor w kuchni... Ja chce kreskówki! Już teraz natychmiast! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - To chodź zjemy w pokoju. - powiedział. - Acceleratora i tak nie ma więc nam nie zabroni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Noo racja~ - powiedziała, wzięła swój talerz i pudełko z pizzą i powędrowała przed telewizor, który sam się włączył na kanale z kreskówkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Sama nie wiem... a ty co bierzesz? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Add usiadł obok Misaki. - Nie wiem co tam w tv leci więc ty wybieraj. - stwierdził. - Ja... chyba wezmę mojito. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Ja nie wiem... wybierz coś dla mnie - uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Mhhhmmmm~ - mruknęła patrząc w telewizor jak zahipnotyzowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts