Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Cóż... jeśli chcesz coś bez alkoholu to są tu soki, ale jak wolisz z to też możesz wziąć Mojito. - stwierdził Eden. Add spojrzał na Misake i uśmiechnął się pod nosem. Wziął trzeci kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Mojito jest w porządku. Może być - uśmiechnęła się zamykając kartę. - Cieszę się, że tu ze mną jesteś. - dodała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Accelerator wyszedł ze szkoły i skierował się do domu. - Eeeej braciszku~? Pobawimy się w coś? - zapytała i wzięła kolejny kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - A w co chcesz się bawić siostrzyczko? - zapytał Add. Eden uśmiechnął się. - A ja się cieszę że ty tu jesteś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dziewczyna złapała go za rękę i zaczęła zataczać małe kółka kciukiem na jego skórze. - Idealny dzień... - powiedziała cicho patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Wwww berka... Albo w chowanego! - powiedziała. - Ty wybierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Niech będzie chowanego. - powiedział po chwili namysłu Add. Eden uśmiechnął się jeszcze szerzej. - Fakt. - powiedział. Po chwili do stołu przyszedł kelner. - Mogę przyjąć państwa zamówienie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Doooooobra~ wolisz szukać czy się chować? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Mogę szukać. - stwierdził Add, wcześniej zastanawiając się chwile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Dobra, to licz do dwudziestu i zakryj oczy a ja się schowam~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - W porządku. - zasłonił oczy dłońmi. - Jeden, dwa... - kontynuował liczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Misaka po cichu pobiegła do przedpokoju i schowała się w szafie i ukryła się za płaszczami i innymi takimi. Nie było jej widać za bardzo bo była mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 -... Osiemna, dziewietna. Dwadzieścia! Pałka zapałka dwa kije, kto się nie schował ten kryje. Szukam! - zawołał. Zaczął cicho chodzić po domu i zaglądać pod łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Oczywiście - powiedziała uprzejmie do kelnera. - Eden? - spytała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Misaka nie poruszyła się. Czekała tylko na to jak Add ją znajdzie, albo się podda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Add dalej szukał, otwierał szafy i przeszukiwał je. Zamknął ostatnią przeszukaną, ruszył do przed pokoju i otworzył szafę, zaczął szukać między kurtkami. Wreszcie zobaczył kawałek stopy Misaki, przejechał jej po niej delikatnie palcem żeby ją połaskotać. - Mam cię. - powiedział. - Ach, tak. Dwa razy lazania i dwa mojito. - powiedział. Kelner zapisał. - Dobrze, dziękuje. - kelner skłonił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Misaka zaśmiała się i wyskoczyła z szafy prosto na Add'a przygwożdżając go do ziemi. - Hahaha~ A nie, bo to ja mam ciebie i co teraz~? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Nie mam pojęcia, ale to ja miałem cię znaleźć i cię znalazłem. - powiedział po czym uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 I nagle bum, oboje usłyszeli dźwięk zamka w drzwiach i do domu wszedł Accelerator a tu Misaka i Add leżą na ziemi. - No nieźle... - mruknął patrząc na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Siemka. - powiedział Add do Acceleratora. W zasadzie to powiedział to jakby nic się nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Accelerator westchnął. Podszedł do Misaki i Add'a i podniósł oboje z tyłu za kołnierz. Postawił ich na ziemi. - Głupie bachory... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Ciężki dzień? - zapytał Add krzyżując ręce na klatce piersiowej i przekręcając lekko głowę na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Bardzo zabawne... - mruknął. - Chyba Accelerator jest smutny... - powiedziała Misaka Add'owi na ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Raczej na pewno. - powiedział do Misaki szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Pójdę się przespać... - mruknął Accelerator, poszedł do swojego pokoju zamykając drzwi i położył się na łóżku. Misaka od razu jakoś posmutniała. - Ej, zróbmy coś żeby mu nie było smutno. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts