Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i spojrzała na Edena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Masz jakiś pomysł? Znasz go lepiej. - zwrócił się do Misaki. Eden uśmiechnął się do Exery. - Jak ci się dzień podoba? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Jest super, wreszcie spokój. - powiedziała z uśmiechem. - I jesteś tu ze mną, więc jest jeszcze lepiej - dodała z lekkim rumieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) - Właśnie nie wiem... Ja tak strasznie nie lubię gdy Accelerator jest smutny a on sam boi się do tego przyznać... - mruknęła. - A mnie zwłaszcza... I chyba wiem czemu się tak nie przyznaje... Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - A on lubi jakieś ciasta czy coś? - zapytał. Eden uśmiechnął się, po chwili przyszedł kelner przynosząc dwa mojito. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - N... Nie wiem. Chyba lubi~ - powiedziała dziewczynka uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Potrafisz piec? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dziewczyna zabrała mojito i wzięła łyk. - Mmm.. dobre - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Trochę. Kiedyś z Acceleratorem gotowaliśmy i w ogóle, teraz już coraz rzadziej, więc coś chyba umiem. - powiedziała. Accelerator w tym czasie wszystko słyszał przez drzwi. Leżał na łóżku z otwartymi oczami. Westchnął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Może... spróbujmy coś upiec. - powiedział. Eden też się napił. - Fakt, dobre. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Taaak! Dobry pomysł~! - powiedziała i poszła do kuchni. Wzięła do ręki książkę kucharską i położyła ją na podłodze. Otworzyła na stronie gdzie zaczynały się przepisy na ciastka i torty. Usiadła na podłodze i zaczęła przeglądać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Add poszedł za nią do kuchni. - Pójdę kupić to co trzeba tylko powiedz co. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Dawno nie byłam tak szczęśliwa~... - mruknęła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) - To kup czekoladę, duuuuuuużo czekolady. Bo całą zjadłam, a będzie potrzebna. - zaśmiała się. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - A truskawki czy jakieś inne owoce? Albo bitą śmietane? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Okej i to i to też~ - powiedziała patrząc do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 ((Dzięęęękiiiii ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Oke, to lece. - powiedział Add, założył trampki i pobiegł do spożywczaka. Eden uśmiechnął się szeroko. - To dobrze. - powiedział z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Misaka wstała z podłogi i wyjęła z lodówki wszystko co było potrzebne do zrobienia muffinek. Poszła do pokoju Accelerator'a i usiadła obok niego na łóżku. Chłopak udawał że śpi. - A... Accelerator... - mruknęła stukając go w ramię. Chłopak otworzył oczy i spojrzał na dziewczynkę przez ramię. - T.. To przeze mnie ci smutno? - Tch... Głupi dzieciak... Dlaczego nie dajesz mi spać? - mruknął. Misaka spuściła głowę. - Prze... Przepraszam... - powiedziała i spuściła głowę. Wstała i wyszła z pokoju zamykając za sobą drzwi. Poszła z powrotem do kuchni i usiadła na podłodze. Wbiła wzrok w książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Add kupił wszystko co kazała mu kupić Misaka, przy okazji kupił sobie słone precelki. Po zapłaceniu poszedł do domu, wszedł do środka i poszedł do kuchni. - Mam. - powiedział i usiadł przy dziewczynce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Okej. - powiedziała krótko patrząc do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Coś się stało? - zapytał Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Nie nie~ - powiedziała. Sięgnęła po noktowizor który leżał sobie pod stołem i założyła go sobie na oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Jasne, że tak - powiedziała wesoło. - Takie dni mogłyby być codziennie~... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Po co ci ten noktowizor? - zapytał zdziwiony Add. Eden uśmiechnął się szeroko. - Jeśli lubisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts