Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Misaka nie odpowiedziała na pytanie. Nie chciała żeby Add widział jak płacze. Cały czas patrzyła do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Add przyjrzał się jej dokładnie, po chwili usiadł obok i przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Czemu mnie tulisz? - zapytała dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Bo lubię. - powiedział cicho wciąż ją przytulając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - O, okej. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - I nie chcę żebyś płakała. - dodał cicho. Przytulił ją mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Meh... Jestem tylko jednym z klonów. Nie mogę płakać. Jestem tylko pozbawioną uczuć, nic nieznaczącą jednostką. - powiedziała i wstała. - Zaraz wrócę, pójdę się trochę przejść. - powiedziała i wyszła z kuchni. Nawet nie zauważyła że Accelerator stał w drzwiach do swojego pokoju i że go przez przypadek potrąciła. Dziewczynka wzięła klucze i biały płaszcz i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Oczywiście, że lubię. Ty nie? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Add wstał, pobiegł szybko za Misaką. Założył buty i wybiegł za nią. Poczuł że lewe oko go piecze ale nie przejął się tym i biegł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Co wam dzisiaj... - mruknął Accelerator, wziął laskę i wyszedł z domu zamykając za sobą drzwi na klucz. Misaka już była ho ho i troche daleko. Chciała być sama przez chwilę więc weszła na jakieś drzewo i siedziała tam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Lubię, oczywiście. - powiedział Eden i uśmiechnął się. Add biegł po mieście szukając Misaki, ciągle się rozglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Accelerator rozglądał się za obojgiem dzieci. - Głupie bachory... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Add przyśpieszył. - Gdzie do diabła jesteś Misaka? - zapytał samego siebie cicho. Po chwili zobaczył ją siedzącą na jakiś drzewie, pobiegł tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Misaka siedziała na drzewie i machała nogami. Zauważyła Add'a. - Idź sobie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Ja chciałem ci tylko powiedzieć że wcale nie jesteś nic nie znaczącą jednostką. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Okej. - powiedziała Misaka patrząc na liście i gałęzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Uh... - mruknęła. - Kiedy przyniosą te lazanie? Jestem taka głodna! - jęknęła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Add spojrzał na Misake. - I to wcale nie prawda że nie masz uczuć. - powiedział jeszcze i odwrócił się po czym odszedł. - Powinni zaraz. - powiedział Eden. Po chwili przynieśli dwa talerze lazani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Mmm.. - mruknęła z uśmiechem czując zapach jedzenia. - To smacznego. - spojrzała na Edena, po czym zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - No dobra, dobra okej~ - zaśmiała się. - Jak nie chcesz to nie musisz iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Add odwrócił się do Misaki, podszedł o drzewa. - Nie muszę? - zapytał - Smacznego. - powiedział Eden i zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Misaka przytaknęła. - Chodź tu~ - powiedziała wyciągając do niego rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Add stanął pod drzewem i złapał rękę Misaki dzięki czemu wszedł nieco szybciej. Spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Misaka przytuliła się do Add'a. - Accelerator już naprawdę mnie nie lubi... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Głupoty gadasz. - powiedział przytulając ją. - Po prostu jest zmęczony, ale na pewno cię lubi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts