Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Nie mam wpływu na to czy jestem dzieckiem czy nie. - powiedział, - ale muszę nim być, nie mam wyboru. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Musisz a mimo wszystko nie starasz się nim być. - odpowiedział krótko. Gdy doszli do domu otworzył drzwi i wszedł do środka. Postawił Misakę na podłodze i pocałował ją w głowę. Poszedł do siebie do pokoju i położył się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Nie da się z dnia na dzień przestać być dzieckiem. - mruknął Add pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Dałoby się gdybyś mnie słuchał. - powiedziała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - I tak muszę zacząć mieć całkowicie inne podejście do świata. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Meeh nauczę cię, nie martw się. - powiedziała i pogłaskała Add'a po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Dzięki. - uśmiechnął się do Misaki. Bez niej faktycznie nie mógłby wytrzymać jako dziecko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Dziewczynka przytuliła Add'a uśmiechając się pod nosem. - Ejjj która godzina? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Piętnasta. A teraz chodź do kuchni. Zrobimy to ciasto. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Jasne~ - powiedziała, zamknęła drzwi do pokoju Acceleratora, który zaczął drzemać i pociągnęła Add'a do kuchni za rękę. Usiadła na blacie i zaczęła patrzeć do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Gdy dziewczyna skończyła jeść spojrzała z uśmiechem na Edena. - Cudowny dzień - powiedziała wesoło. (Powracam! xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - To co mam robić? - zapytał Add. Eden skończył jeść, napił się i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Trzeba roztopić czekoladę, w końcu robimy ciasto czekoladowe. - powiedziała wyjmując rondelek z szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Okej. - powiedział, połamał kostki czekolady i wrzucił je do rondelka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Ej Add~ Chodź tu do mnie tu o~ - powiedziała i poklepała miejsce na blacie obok siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Add podszedł do Misaki i usiadł obok niej. - To co tam jeszcze do tego ciasta przygotować? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Ciiiiii~ teraz nie o tym. - powiedziała kładąc mu palec na ustach. Uśmiechnęła się do niego wesoło. - Tak się zastanawiam, czy wszystko u ciebie w porządku i w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Add wzruszył ramionami. - W sumie dobrze, nic mi nie jest, czuje się całkiem okej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Na pewno wszystko dobrze? - zapytała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Tak, jest dobrze. - powiedział i uśmiechnął się do niej lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 - Chciałabym żeby było ci u nas dobrze i w ogóle. Żebyś już nie musiał się niczym martwić. - mruknęła. - Bo jakby było coś nie tak to masz mi zaraz mówić. Mi albo Acceleratorowi~ Rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 - Rozumiem. - powiedział i kiwnął twierdząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 - To się cieszę~ - powiedziała i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Add przytulił Misake. - To jak, bierzemy się za to ciasto? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 - Mhhhhmmmm~ - mruknęła i zaskoczyła z blatu. Ogólnie mówiąc zrobienie i upieczenie ciasta nie zajęło im dużo czasu. Misaka już była trochę w tym rozeznana więc mówiła Add'owi co i jak i w sumie ciasto wyszło bardzo ładnie. - Heheh~ Gotowe~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts