Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Misaka zamrugała oczami i popatrzyła na Add'a. - Ghaaa! Co ty robisz?! - zawołała czerwieniąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Siedziałaś tak wgapiona jak zahipnotyzowana, chciałem sprawdzić czy zareagujesz. - powiedział podnosząc ręce w obronnym geście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - No jasne, bo uwierzę! - zawołała i uderzyła Add'a poduszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Ej, ej, spokojnie. - powiedział odsuwając się, wciąż miał ręce podniesione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Misaka wciąż była czerwona. Patrzyła na Add'a. - Głupek z ciebie~ - powiedziała po chwili i zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nie walniesz mnie? - zapytał Add patrząc na Misakę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nie no coś ty~ - zaśmiała się i przytuliła go. - Przepraszam że cię uderzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nic się nie stało, to ja zrobiłem dziwną rzecz. - powiedział przytulając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Oj tam, oj tam~ - zaśmiała się. - Głupek z ciebie i tyle~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Masz rację. - powiedział uśmiechając się. - Ej moment, przecież ja kupiłem czipsy. - powiedział i wstał, poszedł do kuchni i wyjął z torby w której przyniósł wszystko chipsy, wrócił do Misaki, - chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Jasne że chcę~ - zaśmiała się i ponownie wbiła wzrok w telewizor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Add otworzył czipsy i usiadł obok Misaki, zaczął oglądać razem z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Misaka przekręciła się na bok i położyła głowę na kolanach Add'a. Całkiem wygodne to było w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Chłopak położył chipsy przed nimi, wyprostował nogi żeby Misace było trochę wygodniej, podparł się rękoma i zaczął oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Wygodnie ci tak? - zapytała patrząc na Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Tak. - uśmiechnął się do Misaki, wziął czipsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - To fajnie~ - powiedziała z uśmiechem. - Ej a która godzina? - zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Osiemnasta. - powiedział, - W sumie, ciekawe ile moich mocy działa... - mrukną zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Hmm to sprawdź~ - zaśmiała się. - To chyba najprostsze rozwiązanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - A wiesz, tak zrobię, ale głowe byś musiała mi z kolan zabrać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Oke oke~ - powiedziała podnosząc się do siadu i przyglądając się Add'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) Add w pewnym momencie otoczył się dymem był psem, białym owczarkiem szkockim krótkowłosym, wyglądał na szczeniaka w wieku około pół roku, spojrzał na Misake Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Misaka spojrzała na Add'a. - Awww jaki słodziak~ - powiedziała głaskając go. - Ej zrób tak jak przyjdzie Accelerator. Będzie śmiesznie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Może poleże w takiej formie? - zapytał. Po chwili spojzał na Misake i polizał ją po dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Misaka podniosła go i przytuliła. - Jesteś słodziutki~ - powiedziała i położyła Add'a sobie na kolanach głaskając go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts