Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Niestety - uśmiechnęła się do chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Uśmiechnął się do niej. - Ale jest jeszcze czas.- szepnął jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego niewinnie. - Czas na co? - spytała.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 A co byś chciała?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Samera zarzuciła mu ręce na szyję z uśmiechem. - A co proponujesz? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Rammestein uśmiechnął się i objął ją w pasie a następnie pocałował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Dziewczyna zamknęła oczy i oddała pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Masz na coś ochotę?- zapytał odsuwając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Hmm... nie wiem - zaśmiała się patrząc na niego. Połaskotała go po karku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Ej!- zawołał Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Haha! Tu jest twój czuły punkt? - zaczęła się śmiać łaskocząc go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Możliwe.-warknął i zaczął ją łaskotać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 (edytowany) Koło nich szybkim krokiem przechodził Ciel. Edytowano Marzec 12, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Dziewczyna próbowała się wyrwać, jednak nie za dobrze jej to wychodziło. Skoczyła na niego łapiąc za szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 -Ludzie..-Powiedział sam do siebie obserwując Samerę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Rammestein zaśmiał się i przytulił ją. Pocałował ją w szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Dziewczyna też się do niego przytuliła. Z uśmiechem na twarzy zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Nie chcę iść do szkoły tak naprawdę.- powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Samera zeszła z niego i stanęła naprzeciwko. - Ja też nie, przynajmniej nie do końca - uśmiechnęła się. - W szkole czuję się trochę jak.. w klatce, ale chciałabym nauczyć się czegoś ze świata ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Nie lubię klatek.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Ja wiem... - pogłaskała go po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Rammestein usiadł na ławce i zaczął nucić piosenkę Rammsteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Rammestein usiadł na ławce i zaczął nucić piosenkę Rammsteina. [Co? XD] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 [Co? XD] ((Taki zespół. No i wiesz, kratywne imiona w wykonaniu Lucka xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 ((Taki zespół. No i wiesz, kratywne imiona w wykonaniu Lucka xD)) [Tak mi się właśnie zdawało xD] Samera usiadła obok chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts