Kamiiru Napisano Maj 4, 2016 Autor Share Napisano Maj 4, 2016 Tak Macie racje. Kogo Pinkie uczyła jak mają na imię jej przyjaciółki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Klony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Swoje klony z magicznego jeziora. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Swoje klony,co mi przypomniało Applejohna . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 5, 2016 Autor Share Napisano Maj 5, 2016 Tak Macie racje. Kto stwierdził że Pinkie jest '... różowa z zazdrości. "? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Spike Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Zdecydowanie spike "Jesteś zielona z zazdrości, nie ty jesteś różowa z zazdrości" - Odcinek z gildą. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak Macie racje. Kolejny miesiąc i kolejne zerowanie punktacji. A oto wyniki z ostatniej. 1.BRONIESiPEGASIS:12 Punktów 2: Polox 10 Punktów 3: Chef :5 Punkty i 4:Pepeh i SPHRAX: 3 Punkty Gratuluje Mam też dla was ważną informację. Z powodu braku czasu oficjalnie rezygnuje z prowadzenia quizu. Mam nadzieje że dobrze bawiliście się przez ten czas. Jeśli ktoś z was chciałby przejąć ten quiz i chciał by mieć nowy temat na forum to niech mi da znać , usunę ten temat aby nie było spamu. Jeszcze raz chciałbym podziękować wszystkim za udział. Brohoof. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 I kolejny aktywny temat zamknięty... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts