Kamiiru Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Tak Macie racje. Kogo Pinkie uczyła jak mają na imię jej przyjaciółki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Klony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polox Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Swoje klony z magicznego jeziora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeh Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Swoje klony,co mi przypomniało Applejohna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 Tak Macie racje. Kto stwierdził że Pinkie jest '... różowa z zazdrości. "? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Spike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polox Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Zdecydowanie spike "Jesteś zielona z zazdrości, nie ty jesteś różowa z zazdrości" - Odcinek z gildą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted June 11, 2016 Author Share Posted June 11, 2016 Tak Macie racje. Kolejny miesiąc i kolejne zerowanie punktacji. A oto wyniki z ostatniej. 1.BRONIESiPEGASIS:12 Punktów 2: Polox 10 Punktów 3: Chef :5 Punkty i 4:Pepeh i SPHRAX: 3 Punkty Gratuluje Mam też dla was ważną informację. Z powodu braku czasu oficjalnie rezygnuje z prowadzenia quizu. Mam nadzieje że dobrze bawiliście się przez ten czas. Jeśli ktoś z was chciałby przejąć ten quiz i chciał by mieć nowy temat na forum to niech mi da znać , usunę ten temat aby nie było spamu. Jeszcze raz chciałbym podziękować wszystkim za udział. Brohoof. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 I kolejny aktywny temat zamknięty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts