Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Zmieniła wilk na wilcza. Samo Cassidy by wystarczyło. A: Słodkie uszka i kostium AJ :3. S: Nie wiem co to(kto to)jest, ale przydałoby się jeszcze "are you fucking kidding me?" U: Kiedyś robiła mi wykłady na PW xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 @up ; serio ? xD N : Sahara A : to syn slendera S : A tu spadający syn . U : Dawno jej tu nie było, ale wróciła z spadającym typkiem w fartuchu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N:Oryginalna ^^ A:skad ja go znam... xd S:nie wiem kto to ale fajna U:Moja kochana wariatka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) N: Kaman evripony, smajl, smajl, smajl A: Dashie z kocimi uszami i kolczykami, nice. S: Spoiler przede wszystkim. U: Nie znam. Edytowano Marzec 22, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N : Ihara, kojarzy mi się z odgłosem wydawanym przez konia, albo z Saharą. A : Ten co spada w sygnaturze! S: Ten co stoi w avku U : Jest całkiem fajna, lubi gościa bez oczu ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) N: Wcześniejszy był lepszy. A: Chyba chciała wstawić gifa na av, ale coś sie jej nie udało. S: Wat? xD Fajna, z czego to jest? : D U: Bardzo aktywna...Ma tyle postów... I czemu nie jestem wpisana w "liste całkiem spoko osóbek"? :c Edytowano Marzec 23, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N:Jean aprołd A:Fajny pędzel. S:Fajny pędzel x2, chyba go sobie ściągnę. U:Wróciła, znowu. Chyba już nie dostanie kolejnego bana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Fajna, z czego to jest? : D spoko osóbek"? :c 1. z lupisVulpes :3 to King Oxy i Queen Paint . 2. będziesz N : Autko ;3 ciągle autko ;3 teraz autko De Lya A : Nie wiem... chyba, może coś mi świta... nie jednak, nie. S : To mój kumpel...ej...stary, łap mnie! U : Bardzo fajna :3 ma dwa razy więcej postów i dwa razy więcej nagród Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: mówiłam 100 razy... A: aw, urocza Pinkie w koronie ^^ S: nie wiem o co chodzi, ale ten brązowy gbur mnie rozbraja U: luźnotematowa użytkowniczka, która po prostu chce mieć fun na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Kojarzy mi sie z osu... A: So kawaii. Wielbie. So much. S: Nie umie rymować. U: Nie lubie go za to, że już chciałam kliknąć "napisz", a on mi sie wepchał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Jak jakaś choroba... A: Jak jakaś choroba oczu... S: Patrz wyżej... U: Powruciła.... jak katar.... . Znowu... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Kojarzy mi sie z osu, syrenkami i Fairy Tail. A: Jakiś płaczący gościu. S: Gościu z błyszczącymi oczami i płaczący krwią. U: Najwidoczniej mnie nie lubi :c. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Całkiem oryginalny. Mi się podoba ^^ A: Pasujący do sygnatury. Ciekawy styl rysunku S: To samo co powyżej :3 U: Niestety nie miałem okazji poznać. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N:Boner Bonnet, kojarzy mi się z kośćmi i oprogramowaniem A:Nie znam ludzi D: S:Pewnie jakiś gościu z programów pokroju Mango i dżapanis neko. U:Nie znam ale jego tytuł mnie rozbawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Marka samochodów, Miałem kiedyś skodę (105s) A: Ciężko mi powiedzieć, na pewno oryginalna . S:Animacja, dość oryginalna. U, Znam, z oftopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Całkiem praktyczny wiele zdradza dużo informacji A: Fajna Pinkie na avku S: Zdradza które postacie lubi najbardziej wygląda fajnie U: Prowadzi fajny quiz wydaje się bardzo w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N : Oryginalny A : Pan chaosu S : Discord U : Najczęściej widzę w Quizach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: Wilczyca... . Cassidy... nie kojarzę. A: Pinkie Pie z koroną z tortu. S: Hmmmm... zacna. U: Zacny user i moja dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 N: teraz zawsze czytam sajbak aluminium klaus XD A: Werter, manga style S: no miałam rację XD tu mi się skojarzył z głównym bohaterem webkomiksu String Theory U: zdaje się być fajnym gostkiem, plusiki za fajne nagrosy i zainteresowania chociaż niezmiennie cisnęłam i będę cisnąć bekę z ludu piszącego w zainteresowaniach "muzyka", czyli w domyśle słuchanie muzyki, a nie że tworzenie, ogarnianie tej dziedziny sztuki czy cokolwiek 20% cooler za ponysonę. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Pisałem to wielokrotnie, napiszę to jeszcze raz... ten nick jest zajedwabisty A: słodki S: ciekawa i interesująca, takie lubię U: nie znam zbyt dobrze, jednak na tyle, by wyrobić sobie o niej opinię już poznałem, więc jest jedną z tych bardziej ogarniętych userek i dodatkowo jest miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Sosna nadal trzyma fason. A: Stary avek, ale nadal jary, bo mało kto wytrzymuje przy jednym. S: To samo co powyżej, tylko sygna. U: Dobrze znany mi moderator, jedna z pierwszych osób które spotkałem na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Sajbi alumey xd A ; Narysany Oc przez AppleDash :3 S : Yes! No i spoiler c: U : Nie znam typa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N:Taki sobie. A:Pinkie królowa ciasteg xD S:Jakieś koteły dziwniaste xD U:Jest spoko, ale czasem mnie wkurza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Jakoś ujdzie... A: Nie podoba mi się. Do tego podpis nie pasuje. S: Też mi się nie podoba. U: Chyba byśmy się nie polubiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Kojarzy mi się z kamikadze, ale takie zdrobnienie jest urocze. A: Dziewczyna. Wygląda bosko *_* S: Całkiem ok.... chyba. U: Kojarzę z tu i tam i chyba dopiero zaczyna przygodę z tym działem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się