Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

Nick: system6 - jedyne co ma wspólengo z serialem to "6", tyle co głównych bohaterek. Ale spoko. xD Avatar: Przypomina mi animację z piosenką "Beep, beep". xD Sygna: Całkiem fajna. Rzadko spotyka się postacie typu Sweetie Belle w sygnaturach. Ocena końcowa: Aktywny użytkownik. Ode mnie w sumie nie ma żadnych zastrzeżeń 5/5. Może być taki opis?

system6

NICK - mimo wszystko taki... przeciętny xd Ani nie jest zły, ani dobry - tak pomiędzy xd 6/10

AVATAR - bardzo sympatyczny avek. Ma w sobie coś, co poprawia humor, więc dlatego ocena nie może być inna niż 10/10

SYGNA - schludna, tylko jeden obrazek, ale za to ładny. 9/10

OCENA KOŃCOWA - summa summarum 8/10

Nick: Trum Avatar: Celestia vs Discord! Sygnaturka: Trolling lvl - Discord User: Wysoko Sympatyczny, aczkolwiek nie nie nawiązałem nigdy bezpośredniej konwersacji Ps: Mój nic jest z łaciny medycznej :P W wolnym tłumaczeniu - Stopokolano :D

PAWLEX Nick: Jednoznacznie niemal oznacza imię Paweł. Avek: Fajny, kojarzy mi się z grą Metro 2033 Sygna: Również, ale z inną grą na PS2, zapomniałem nazwy, strzelanka... User: Lubię jak łechce moją wyobraźnie makaronem :rainderp:

Elizabetta Nick: Fajny i dostojny, dość kontrastywny do samej Rainbow Dash Avek: Bardzo dopracowany i dobrze dobrany, włosy RD są na nim lepiej i naturalniej przedstawione niż w samym serialu. I extra oczka Sygna: Rainbow przypomina mi na niej jakąś przywódczynie, pokazującą swoją siłę. User: Oryginalna, lubi latać na chmurce na SB i prowadzić zabawę w stylu "opisz co robisz" na shoutboxie, wydaje mi się spokojna, spoko :) Extra temat wgl.