Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Wyrazi. Spokojnie. Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 No to biorę się za kartę postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Imię: Cindy Nazwisko: Landcraft Wiek: 16 Charakter: Spokojna, opanowana, chłodna, surowa, raczej samotniczka, zabija z zimną krwią, dobrze traktuje przyjaciół Wygląd: Kim jest: Broń (Topór powyżej, zdjęcie nie oddaje ale jest on długi [ponad 1,5m] Informacje dodatkowe: Pochodzi z Dominikany, słucha rocka i metalu K? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Mephi się zgodził. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Nigdy nie mówiłem że się zgadzam Lucjan... ale dobra, niech se tam będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Sory. Usunąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts