Skocz do zawartości

Sztuka.

Gość

Czy Tric jest indestructible master of war?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Tric jest indestructible master of war?

• Tak!
    • Nie, to jego rysunki są indestructible master of war!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 415
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Eh. To nieprawda. Sygnatury robię dla porządnych użytkowników, którzy nie spamują emotkami i nie robią co im się podoba.

Do pozostałych: sygny zrobię, tylko jest opóźnienie z powodu mojego ataku lenistwa.

Dołączona grafika

(chyba trochę przesadziłem :crazy:)

Hm... a narysowałbyś coś nie-kucykowego? ;P Bo jest dobrze, a chciałabym zobaczyć jak rysujesz inne style... Ja na przykład ostatnio narysowałam coś w stylu Adventure Time. Trzeba ćwiczyć, ale na samych kucykach się tak dobrze nie wyuczysz :P

...a teraz jak paczę na tą pinkamenę to mi się wydaje, że ma sztuczne zęby jakieś wampirowe czy coś xD "Znaleźliśmy rozwiązanie. Sztuczne szczęki! Już dziś kup ją swojemu psu kucykowi!"

A takie tam reklamy x3

Cytat

Sztuczne szczęki! Już dziś kup ją swojemu psu kucykowi!"

Takie rzeczy mi wychodzą, jak za dużo się tego najem.

A co do rysowania czego innego niż kucyki to NIE:despair: Kiedyś umiałem rysować coś innego i miałem własną serie na komixxach, jednak zapomniałem hasła do konta i tym samym jakieś tam umiejętności przepadły x) Więc na razie będą kucyki.

Beztalencie

Beztalencie

Beztalencie :wat:

Ty... na pewno wiesz jak używać tego słowa i co ono znaczy?

1. «człowiek niemający talentu»

2. «brak talentu»

3. «rzecz wykonana bez talentu»

Beztalencie/Tric gdzie ty widzisz podobieństwo? ._. Jest dobrze o co Ci chodzi do jasnej...

Cytat

1. «człowiek niemający talentu»

2. «brak talentu»

3. «rzecz wykonana bez talentu»

Beztalencie/Tric gdzie ty widzisz podobieństwo? ._. Jest dobrze o co Ci chodzi do jasnej...

Przecież spełniam wszystkie ''wymogi'' w tych punktach.

1. Nie ma żadnego

2. Nie ma

3. Jest ich pełno w tym temacie

Zresztą, jaki user takie rysunki. A w tym przypadku user ciota, rysunki beznadziejne.

Mam pytanie: a gdzie twój honor? Uważasz się za honorowego żołnierza Księżniczki Nocy, a sam jeździsz po swoim honorze, poniżając się (obrażając sam siebie). Prace są ładne. Nie narzekaj tak. Może nie są idealne, ale nawet da Vinci przecież musiał ćwiczyć. ;) Więc nie marudź mi tu.

Cytat

sam jeździsz po swoim honorze, poniżając się (obrażając sam siebie).

Powtarzam tylko, co mi ludzie mówią dookoła, a twierdzą tak wszyscy, to chyba jest to prawdą.

Chciałem napisać, że mi mówią , że jestem leniwy, ale jestem więc byłby zły przykład :D. No ale tak na serio to te rysunki nie są brzydkie, a ludzie gadają dużo rzeczy. Ile razy słyszałem, że MLP jest dla małych dzieci i zboczeńców (kto to wymyślił?) na a chyba się zgodzisz, że nie mają racji? Więc przyjmij do wiadomości, że jakiś tam talent masz w rysowaniu :)

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...