JimJoy Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja tam mogę poradzić tylko torrenty, w większości gier jest tak że szybciej hakerzy złamią zabezpieczenia niż uczciwi dotrą do tego jak to zainstalować Daj ss'a błędu to coś poszukam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ja zacząłem grać w Phase Shift Multi mam za darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Łamię palce narazie więc będzie kalectwo Tu jak co jest napisane, jak to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Reaktywuje wątek i dodam coś od siebie. ;p Wiem że strasznie kalecze ale jakoś daję raę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Ja rozumiem zmienić fretboard na kucowy ale przyciski? To już chyba jest mania 8) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Ja rozumiem zmienić fretboard na kucowy ale przyciski? To już chyba jest mania 8) Taki mod ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Jestem ślepy bo dopiero zauważyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Teraz w was wzbudzę zazdrość... mogę? Dooobrze Oto moje najnowsze dzieło, które spoczęło na YouTube i zostanie tam po wieki... DRAGONFORCE- THROUGH THE FIRE AND FLAMES!!! http://www.youtube.com/watch?v=61_KAgoPxYg&feature=youtu.be 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 moje granie w GH... nie będę się tutaj poniżać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Guitar hero hmm lubię tą serię gier,ale jakoś zawsze byłem słaby w takie gry bo wolę bijatyki,sportowe i akcji lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Boni, mi się udało na sekcji 78% na gitarze, niestety nie mam żadnego nagrania, spodziewałem się odpaść już na samym początku. Co dziwniejsze jak próbowałem znowu w domu następnego dnia to nic nie mogłem zrobić... Mam dziwne wrażenie że lepiej mi idzie jak jestem półprzytomny i w towarzystwie wariatów... Jak tak patrze na ten filmik to wydaje mi się ze fof bardziej toleruje pudła niz gh3, odpadłbyś zaraz po starcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Takie tam z osu! http://www.youtube.com/watch?v=TfODoNC5QUk&feature=youtu.be Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Nie żeby coś ale od osu jest inny temat ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Nie żeby coś ale od osu jest inny temat ;] To jest mój temat! Tutaj będzie publikowana każda gra o muzyce!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 W temacie o serii Guitar Hero? Trochę to bez sensu... Jeśli w wszystkich... Słyszeliście o nowej grze, do której będzie można podłączyć prawdziwą gitarę? Jestem zainteresowany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 W temacie o serii Guitar Hero? Trochę to bez sensu... Jeśli w wszystkich... Słyszeliście o nowej grze, do której będzie można podłączyć prawdziwą gitarę? Jestem zainteresowany... Owszem... słyszałem... i tak nie pogram bo: A) nie mam gitary elektrycznej (mam tylko akustyka :( ) B) nie umiem grać na gitarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Rocksmith wygląda ciekawie, ale póki co, cena jest trochę zbyt wysoka. Na tę chwilę nie dam 280zł za grę z kabelkiem. No dokładnie 280zł to trochę dużo. Poczekam aż spadnie do chociarz 200zł wtedy się zastanowie nad kupnem. Mojego kaleczenia ciąg dalszy. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gdfas62wFL4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Prędzej mi wybuchnie komputer, niż uda mi się coś nagrać. Mimo wszystko spróbuję. Z chęcią zobacze. ;D PS. Może za niedługo wrzucę coś z Guitar Hero Warriors of Rock. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Masz sprzęt do przechwytywania obrazu czy będziesz nagrywał zwykłą kamerą? Mam sprzęcik. Raz spróbowałem kamerą, jakość może nie wyglądała aż tak źle ale dźwięk brzmiał okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Przyszła pora, abym wrzucił filmik z mojej gry. Zrobienie sobie tak długiej przerwy, źle wpłynęło na moje umiejętności. Muszę to troche nadrobić. Filmik może być za głośno, więc polecam troche ściszyć głośniki Ja tam Lubie jak jest głośno ;D Ładnie ci wyszło Co powiesz na Paradise City - Guns'n'Roses? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zXt8dewHaMI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 No ładnie, ładnie. Moja kolej ;] Nie jestem dumny z tego filmiku, ponieważ wciąż potrafię spieprzyć sprawę nawet w najłatwiejszym momencie. A tam nie jest źle ja więcej puszczam. Teraz Dragonforce - Dawn Over a New World i HyperSpeed ;p http-~~-//www.youtube.com/watch?v=txe11u5NGqk Jak mogłem zniszczyć tak piękny utwór ;/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 No dokładnie 280zł to trochę dużo. Poczekam aż spadnie do chociarz 200zł wtedy się zastanowie nad kupnem. Mojego kaleczenia ciąg dalszy. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gdfas62wFL4 Podrzuć pliki do tego, przyda się do bronyfikowania kumpli na sekcji ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Niestety mam Kompa po formacie i nie bede ich mial na komputerze. Pogrzebie w internecie jak je znajde dam link. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 No ludziska, dobrze sobie radzicie To teraz poproszę od kogoś Through The Fire And Flames i będzie komplet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 No ludziska, dobrze sobie radzicie To teraz poproszę od kogoś Through The Fire And Flames i będzie komplet xD Na moje TTFAT sobie poczekasz. xD To ja kalecze masakrycznie może zaniedługe wrzuce Fury of The Storm z GH Warriors of Rock Tylko ogarne dobry program do Nagrywania. Komp po formacie to wiecie. Może macie jakiś link do dobrego programu ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts