solaris Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Tak, wiem, zerżnąłem od Xyzia. Tyle, że on wyważa otwarte drzwi (czyt. tłumaczy ze mniej lub bardziej znanego wszystkim angielskiego), a ja tłumaczę komiksy autorstwa Rosjan z języka rosyjskiego. InterBREDNIAcje: Specjalne zaproszenie InterBREDNIAcje: Powrót Photo Finish InterBREDNIAcje: Efekt motyla InterBREDNIAcje: Magia masówki InterBREDNIAcje: Super obłoczek InterBREDNIAcje: Nieuchwytny Joe InterBREDNIAcje: Poważna rozmowa InterBREDNIAcje: Wymiana doświadczeń InterBREDNIAcje: Inne zaklęcie InterBREDNIAcje: Nadużycie dobroci InterBREDNIAcje: Sezon na picie InterBREDNIAcje: Mądry pupil InterBREDNIAcje: Kiepski dowcip biznesu InterBREDNIAcje: Kamienna ekonomia InterBREDNIAcje: Zagadka gór InterBREDNIAcje: Niebieski przycisk InterBREDNIAcje: Pieśń grozy InterBREDNIAcje: O krok od klęski InterBREDNIAcje: Poranna gimnastyka InterBREDNIAcje: Wielki speechwriter InterBREDNIAcje: Zniknięcie wieku InterBREDNIAcje: Koszmarny pilotaż InterBREDNIAcje: Tragedia muzyczna InterBREDNIAcje: Problemy dorosłych InterBREDNIAcje: Problemy międzygatunkowe InterBREDNIAcje: Jak w domu InterBREDNIAcje: Sama prawda InterBREDNIAcje: Słodki złodziej InterBREDNIAcje: Świetna pamięć InterBREDNIAcje: Tajna broń InterBREDNIAcje: Pęknięcie chaosu InterBREDNIAcje: Taka jak my InterBREDNIAcje: Czas leci InterBREDNIAcje: Tajemnica jej krzyku InterBREDNIAcje: Żelazna logika InterBREDNIAcje: Najlepsza reklama InterBREDNIAcje: Siła woli InterBREDNIAcje: PPPrzeklęty ppparowóz Zwierciadło do Equestrii: odcinek 1 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 2 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 3 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 4 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 5 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 6 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 7 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 8 InterBREDNIAcje: Celestia Now InterBREDNIAcje: Zachować reputację InterBREDNIAcje: Interes państwowy InterBREDNIAcje: Paralelny świat Zwierciadło do Equestrii: odcinek 9 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 10 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 11 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 12 InterBREDNIAcje: News Master InterBREDNIAcje: Art of the Boast Zwierciadło do Equestrii: odcinek 13 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 14 InterBREDNIAcje: Odświętne stroje InterBREDNIAcje: Trudne zadania InterBREDNIAcje: Doktor Chaos InterBREDNIAcje: Tajna kontrola Zwierciadło do Equestrii: odcinek 15 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 16 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 17 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 18 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 19 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 20 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 21 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 22 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 23 Nowicjuszka InterBREDNIAcje: Naprzód w przeszłość InterBREDNIAcje: Czas zabawy InterBREDNIAcje: Straszny obiad InterBREDNIAcje: Nowe szaty królowej InterBREDNIAcje: Poranek koszmarów InterBREDNIAcje: Pomnik nadziei InterBREDNIAcje: Kosmiczna chciwosc InterBREDNIAcje: Gra według zasad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 hehe fajne tłumaczenie czekam na wiecej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Pewnie, że fajne Powrót Photo Finish mnie zmiażdżył xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Dobre Przetłumaczysz więcej, czy potrzebujesz specjalnego zaproszenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Powrót Photo Finish mnie zmiażdżył xD Dokładnie, zgadzam się! Widzę, że Rosjanie na tych samych falach są co ja, strasznie mi się podobają rosyjskie pomysły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Dobre tłumaczenia Solara - szukaj więcej i korzystaj z tego, że znasz ten język! Jak na razie nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 26, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2012 Kolejna porcja tłumaczeń komiksów GlennWitchera InterBREDNIAcje: Nieuchwytny Joe InterBREDNIAcje: Poważna rozmowa Oprócz tego dodawać będę komiksy do pierwszego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Dobre tłumaczenie , mnie rozwalił komix Super obłoczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 29, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2012 Kolejna tłumaczenia komiksów GlennWitchera InterBREDNIAcje: Wymiana doświadczeń InterBREDNIAcje: Inne zaklęcie InterBREDNIAcje: Nadużycie dobroci BTW, GlennWitcher jest zachwycony, że ktoś się zainteresował jego komiksami i że obcokrajowcom się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Gdyby wszyscy mieli takie tempo (if you know who I mean ) jak ty Świetnie komiksy, najbardziej mi spodobało "Inne zaklęcie"! To miło, że autor jest zachwycony twoją sprawą, może dzięki temu będzie tworzył jeszcze więcej świetnych komiksów, dużo ma ich jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 -co będą jadły -kamienie -TOM kryj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Co tu dużo mówić: dobra robota, solaris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Dobra robota z tłumaczeniami. Powrót Photo Finish i Inne Zaklęcie na razie najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 1, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2012 Świetnie komiksy, najbardziej mi spodobało "Inne zaklęcie"! To miło, że autor jest zachwycony twoją sprawą, może dzięki temu będzie tworzył jeszcze więcej świetnych komiksów, dużo ma ich jeszcze? Tworzy dla rosyjskiego dziennika Tabun Herald je, czyli raz dziennie ukazuje się nowy komiks jego autorstwa. Ale niektóre muszę na razie odkładać na potem, bo używa w nich slangu i trochę mi zajmie połapanie się o co chodzi. A jeden nawet Rosjanie ostatnio uznali za nieśmieszny i niezrozumiały, czyli wpadki też mu się czasem zdarzają, ale ogólnie jego komiksy trzymają taki poziom jak te przetłumaczone. No i porcja kolejnych: InterBREDNIAcje: Sezon na picie InterBREDNIAcje: Mądry pupil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hehehe Mądry pupil najlepszy. Tyle że pupil był by mądrzejszy od właściciela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Mądry pupil jest genialny! Chyba znam kilka osób, które chętnie by ją wzięli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Ja bym bez zastanowienia wziął mądrego pupila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 8, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2012 Kolejna porcja tłumaczeń: InterBREDNIAcje: Kiepski dowcip biznesu InterBREDNIAcje: Kamienna ekonomia InterBREDNIAcje: Zagadka gór InterBREDNIAcje: Niebieski przycisk InterBREDNIAcje: Pieśń grozy InterBREDNIAcje: O krok od klęski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Chyba zagadka gór mi się najbardziej spodobała... dat Celestia face Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 9, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2012 InterBREDNIAcje: Poranna gimnastyka InterBREDNIAcje: Wielki speechwriter InterBREDNIAcje: Zniknięcie wieku InterBREDNIAcje: Koszmarny pilotaż InterBREDNIAcje: Tragedia muzyczna InterBREDNIAcje: Problemy dorosłych InterBREDNIAcje: Problemy międzygatunkowe InterBREDNIAcje: Jak w domu InterBREDNIAcje: Sama prawda InterBREDNIAcje: Słodki złodziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Kolejna świetna porcja komiksów, Solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Dobrze ci to idzie te tłumaczenie, czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 YAY! Tona przetłumaczonych komiksów! Me gusta ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 Kolejna porcja tłumaczeń komiksów! InterBREDNIAcje: Świetna pamięć InterBREDNIAcje: Tajna broń InterBREDNIAcje: Pęknięcie chaosu InterBREDNIAcje: Taka jak my InterBREDNIAcje: Czas leci InterBREDNIAcje: Tajemnica jej krzyku InterBREDNIAcje: Żelazna logika InterBREDNIAcje: Najlepsza reklama InterBREDNIAcje: Siła woli InterBREDNIAcje: PPPrzeklęty ppparowóz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Hmm tłumaczenia komiksów Trafiłem tu od miśka Powinienem częściej zaglądać na te forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts