Cipher 618 Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 (edytowany) PRZYDZIEL UŻYTKOWNIKOWI POKÓJ v2 Witajcie! Postanowiliśmy zrestartować niniejszą "przydzielankę" z kilku powodów: - większość użytkowników, która ma swoje pokoje odeszła z forum - pozostali użytkownicy mają już własne cztery kąty, zasługują na więcej - tym razem puścimy wodzę fantazji. Będzie trochę... dziwnie. Triste... Bez obrazy, ale chyba to ty postanowiłeś. Dla mnie było fajnie, tak jak było. Hej, będzie tak samo... Tylko trochę dziwniej Co ty na to? Dziwniej? Nie rozumiem. Będziemy proponować zwariowane pokoje. No tak. Lyra... Kto z kim przystaje, ten taki się staje... Czy jakoś tak. Nie zaprzeczam, ale i nie potwierdzam. Swoją drogą, ty też masz na mnie wpływ. Dobry czy zły, zobaczymy. Ech... No dobrze, bierz się do roboty i wytłumacz zasady, a ja tym czasem... Poganiasz za swoim ogonem? HEJ! No dobrze, przekonanie Apple Bloom trochę trwało. Zasady są bardzo proste. Proponujemy pokój, a waszym zadaniem jest przydzielenie go użytkownikowi niniejszego forum (piszę to, żeby nikt nie oddał go teściowej). Apple Bloom, zaczynamy? TAK! Pokój # 1 Troszeczkę zaniedbany, ale cena relatywnie niska Posiadacze pokoików: ŚcierwisławTriste CordisDiscorsGreyjoyBassChiefCalevaN Sosik ^^ Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 No nie dziwota, że cena niska Dałabym to...Ścierwisławowi. Pasuje do jego nazwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Ścierwisław! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Ścierwisław! Jest wszechmogący (rzekomo) to sobie wyremontuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ścierwisław Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 A zgodzę się z powyższymi - Ścierwisław Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ale patrzcie, ma nawet telewizor Ścierwisławowi się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Ścierwisław niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 30, 2015 Autor Share Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) EJ Triste! [łapie lassem i ciągnie do laptopa]. Nie zapomniałeś o czymś, a raczej kimś? Nie. Byłem "trochę" zapracowany. A tak zupełnie przy okazji, padnięty. Też byś taka była, gdybyś musiała tyle pracować.Mhm... A co takiego truuudnego robiłeś, co? Pewnie zmęczyły cię prace "rob-nicze". Rolnicze? To też.Rob-nicze, czyli robienie niczego, leniu. Ech. Gdybyś jednego dnia: sprzątała dom i gotowała obiad, a drugiego pracowała na działce, była odpowiedzialna za grill oraz pomagała sprzątać domek to...Też bym była zmęczona. Wybacz... Pokój z gry Silent Hill 4: The Room wędruje do... Ścierwisława! Kto zasługuje na... Edytowano Maj 30, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Triste Cordis za wpis gdzie zdołał się rozpisać o kanapce na kilka akapitów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Toż to ta sama kanapka co z przepisu Triste A więc pokój powinien być jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Co cię tak bawi?To, że będziesz spać na swojej kanapce Kanap(k)ę otrzymuje Triste Cordis (nie znam gościa) Pokój #2 Kto ma nierówno pod sufitem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 (edytowany) Ja dałbym ten pokój DiscorsGreyjoyBass. Awatar Pinkie... to trzeba mieć lekko nierówno pod sufitem by ogarnąć jej osobowość. Ps W piereszym poście przydzielileś sobie zły pokój. Wiem że wolisz inny ale niestety.Dziękuję za informację i przepraszam. Głupie niedopatrzenie, pomyłka wynikająca z pośpiechu. Triste Edytowano Czerwiec 1, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Avatar Pinkie rzeczywiście się nadaje. Zatem niech będzie DiscorsGreyjoyBass. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 DiscorsGreyjoyBass, ładuj walizki, bo masz nowy pokój do przejęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Pokrzywiony jak paragraf, otrzymuje... DiscorsGreyjoyBass Pokój #3A teraz... 3... 2... 1... FIGHT!!! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 (edytowany) Hmm... Na własność to troche samolubnie, więc proponuje dać ten pokój Kamishy, bo szybko rozszerzy tą kolekcje o własne pluszaki. Dokładnie - nie można głosować na samego siebie. Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 A ja zagłosuję na Chief'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Chief, łapaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Chief. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 3, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Kolekcja Chief'a wzbogaci się o "kilka drobiazgów". Zbliża się lato. Jakieś dwie godziny temu, było u mnie prawie 30 stopni... w cieniu.Producent twierdzi, że w środku panuje idealna temperatura, a pokój wytrzyma do +50 stopni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Dziękuje ślicznie za pokój. Jak w końcu się tam wmelduje to pewnie moja reakcja będzie taka: A co do mroźnego pokoju wyposażonego w automatyczny system chłodzenia to jestem za, by otrzymał go CalevaN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 CalevaN ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 CalevaN przyjacielu, słyszałem, że coś tam narzekałeś na temperaturę dzisiaj. Powinieneś być zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Niech będzie ten CalevaN ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts