Minish, Hero of the Storm Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 (edited) Naszedł mnie raz pomysł, by zrobić kolejny event (turniej) z jakiejś gry. Tutaj będzie dyskusja na temat jaką grę wybrać, najwyżej mógłbym zrobić z dwóch lub trzech zależy ile osób się zainteresuje turniejem. Z Kuracyją wymyśliliśmy by zrobić turniej z Counter-Strike 1.6, jednak nie mamy jeszcze serweru otwartego. W ankiecie podałem również gry które ja uważam że się nadają i łatwo "host'ować" (np. Hearthstone nie wymaga dodatkowych serwerów, a Toribash nie wymaga u host'a dobrego internetu tylko dobrego połączenia). Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to podajcie je poniżej, bo sam się nie domyślę Edited June 11, 2015 by Minish. Bohater Burzy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Ja od siebie dodam jedynie, że oczekuję opinii, czy w lipcu (bo wtedy planujemy ten "event") ktokolwiek byłby chętny na coś takiego. Uprzejmie informuję, że jeśli ktoś się zgłosi, a w dniu jego... starcia(?) go nie będzie, to jest jego problem, a nie nasz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Ja od siebie dodam jedynie, że oczekuję opinii, czy w lipcu (bo wtedy planujemy ten "event") ktokolwiek byłby chętny na coś takiego. Sądzę że w lipcu bo zanim zdążę ogarnąć wszystkie głosy i zoorganizować cały event to minie trochę czasu Mamy czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Lipiec/Sierpień + którykolwiek Counter-Strike? I'm in. Zapisy będą później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 (edited) Nie będzie mnie tam, ale oprócz proponowanych, weźcie Trackmanię Nations - jest w 100% darmowa. Żadnych płatnych dodatków, nie ma P2W, identyczne auta - liczą się tylko i wyłącznie umiejętności... oraz niewielkie różnice w czasie. Pół sekundy do lidera = trzecie miejsce xD Edited May 31, 2015 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nie będzie mnie tam, ale oprócz proponowanych, weźcie Trackmanię Nations - jest w 100% darmowa. Żadnych płatnych dodatków, nie ma P2W, identyczne auta - liczą się tylko i wyłącznie umiejętności... oraz niewielkie różnice w czasie. Pół sekundy do lidera = trzecie miejsce xD W sierpniu zorganizuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Toribash or riot! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Głosowanie kończy się o północy 4 VI bieżącego roku. Wyniki po tej dacie nie będą brane po uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Głosowanie kończy się o północy 4 VI bieżącego roku. Wyniki po tej dacie nie będą brane po uwagę. Czemu podajesz ludziom nie potwierdzonej przez autora event'u informacji? Daję czas do 7 Czerwca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 A niech ci będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts