Cava Herondale Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 (edytowany) Nadszedł czas na konkurs w dziale Cadance! Na początek literacki! Do zgarnięcia odznaka Bohatera Imperium. Dlatego ci, którzy nie wygrali jej wcześniej, teraz mają szansę na jej zdobycie. Zapisy trwają do 20.06.05, a konkurs trwa do... KOŃCA WAKACJI, czyli do ostatniego dnia sierpnia. Będą jeszcze inne konkursy w tym czasie. Wyjeżdżasz z rodziną na wakacje. Miejsce, cel np. na ślub kuzynki, ani czas trwania pobytu na wakacjach wymyślacie sami. Poznajesz tam pięknego klacz/ogiera. Macie tyle ze sobą wspólnego. Między wami naprawdę iskrzy. Lecz wakacje dobiegają końca, a ty nie chcesz go/jej zranić. Mówisz mu/jej, że to nie wypali, ponieważ ______. Ukochany/a znika w swoim świecie i chociaż się spotykacie (lub nie), nie zamieniacie ze sobą ani słowa. Kilka dni później wracasz do siebie. Tęsknota i ból zalewa twoje serce. Z rozpoaczy płyną łzy. Postanawiasz odnaleźć swoją miłość, gdziekolwiek ona jest. Czy ci wybaczy? O tym musisz się przekonać. UWAGA: Opowiadanie piszemy w pierwszej osobie. Lista uczestników konkursu: 1. Rex *Monster* Crusader 2. Triste Cordis 3. Kacpi01_PL 4. Vinylplaygames 5. Discordia 6. Mały Hehesz 7. CalevaN Edytowano Czerwiec 18, 2015 przez Cava Herondale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Czy opowiadanie musi opierać się o ten schemat? 1. Wyjazd na "gdzieś tam" 2. Zauroczenie 3. Powrót do domu i związana z nim konieczność "zerwania" 4. Powrót i przebaczenie/odrzucenie? 5. Tagi? Czy dozwolony jest [Crossover] = inspiracja czymś? Termin jest tak odległy, że spokojnie napiszę coś... dobrego lub nie (o ile nie zapomnę o konkursie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Czy opowiadanie musi opierać się o ten schemat? 1. Wyjazd na "gdzieś tam" 2. Zauroczenie 3. Powrót do domu i związana z nim konieczność "zerwania" 4. Powrót i przebaczenie/odrzucenie? 5. Tagi? Czy dozwolony jest [Crossover] = inspiracja czymś? Termin jest tak odległy, że spokojnie napiszę coś... dobrego lub nie (o ile nie zapomnę o konkursie ) Nie. To był tylko taki przykład. Jednak akcja odbywa się koniecznie w wakacje. To konkurs wakacyjny, dlatego nie dam wam tematu o feriach zimowych. Inpiracja czymś - okej, ale napisz dodatkowo, czym się zainspirowałeś. Nie zabraniam wam żadnych tagów z wyjątkiem gore i innych syfów tego typu, których i tak zabrania regulamin forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Pytanie: Jaki jest limit słów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Pytanie: Jaki jest limit słów? Nie, nie ma. Choć wolałabym, by nie było to krótkie opowiadanie. Macie czas do końca wakacji, możecie się wykazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 To ja się zapisuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Skoro można się inspirować, to wchodzę w to A inspiracja? Mogę napisać już teraz - Gra "Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan" - gość wyjeżdża na tydzień do Japonii. Zatrzymuje się u - a jakżeby inaczej - dwóch atrakcyjnych dziewczyn. Gra - visual novel ukazuje prawdziwe lokacje, zdjęcia, a nawet możliwość obejrzenia ich z Google Maps! Zakończenie jest świetne. Ma w pewnym sensie "zwrot akcji". Wywołuje takie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Skoro można się inspirować, to wchodzę w to A inspiracja? Mogę napisać już teraz - Gra "Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan" - gość wyjeżdża na tydzień do Japonii. Zatrzymuje się u - a jakżeby inaczej - dwóch atrakcyjnych dziewczyn. Gra - visual novel ukazuje prawdziwe lokacje, zdjęcia, a nawet możliwość obejrzenia ich z Google Maps! Zakończenie jest świetne. Ma w pewnym sensie "zwrot akcji". Wywołuje takie Z pewnością będzie to jedna z ciekawszych prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Hmm... wpisać się, nie wpisać? A dobra, zobaczymy jak mi pójdzie. Proszę o dopisanie do listy uczestników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Dopisz i mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 12, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Dopisani. Naprawdę jest tak mało zainteresowanych? ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 To bardzo źle. O tak, tak. Ja tam już pisać zaczęłam. A reszta forum to widzę leniuchy. Tak nie może być. Nie, nie. ≥﹏≤ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Hehesz jest lenieniem, ale spróbuje Proszę mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Nie dziwcie się, że konkursy literackie mają dwa etapy: 1. 20 osób pisze: "Zgłaszam się!!! " 2. Opiekun działu otrzymuje 2 teksty... jak dobrze pójdzie. Normalka. Poza tym, trzeba coś napisać, coś co ma sens, wymaga myślenia, poświęcenia czasu - przecież można go poświęcić na nabijanie postów oraz zdobywanie "rzepy" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Czas rozruszać pisarskie neurony Dopisać i mnie poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Rozbudziłam userów. Yey. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Triste jak zwykle ma rację, ale on też przez to przechodził. Nie bez powodu dałam tyle czasu. Myślę, że dostanę więcej opowiadań, o ile nikt nie zapomni o konkursie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Takie pytanko. Czy ze względu na wybór nowego Avatara, konkurs zostanie dociągnięty do końca, czy ze przez przytłaczającą ilość prac (czytaj. "zero czyli nic") poleci do kosza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Konkurs, póki co pozostawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts