Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - No dobra, dawaj no... - mruknęła cicho opierając głowę o kolana. Chyba jeszcze nigdy Add nie był taki zawstydzony, wyglądał uroczo no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Add wstał, podszedł do dziewczyny i powiedział jej co znalazł. Cały czas nerwowo, był bardzo zawstyydzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Emily zastanowiła się chwilę i zaczęła się chichrać. - To nie moje, tylko mojej mamy. - zaśmiała się wesoło. - Ukradłam jej kiedyś, ale nie używałam. Pfff... Zbok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) Add po usłyszeniu tego co powiedziała Emily schował się pod stół. Tak, był teraz tak zawstydzony że usiadł pod stołem. - Bzzbbzbpfpfpt... - wymruczał tylko. Edytowano Marzec 13, 2016 przez Mephisto von Vulonlok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) Emi zajrzała pod stół. - Zboczenieeeec.... - mruknęła i ziewnęła. Popacała go po głowie. - Jeeeeeść. Edytowano Marzec 13, 2016 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Add po chwili uspokoił się. Dotknął swojego czoła, fakt było nieco cieplejsze. Wyszedł spod stołu. - Dobra... - odetchnął. - zrobię tę zupę. - powiedział i zaczął grzebać w lodówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Zażyj tabletki żebyś się nie pochorował... - mruknęła widząc jak dotyka swojego czoła. Siedziała tak chwilę i obserwowała co robi Add, ale mimowolnie zaczęła kiwać się na boki i lekko przysypiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Czuje się nieźle. - powiedział Add, wyjął z lodówki składniki i zaczął przygotowywać wszystko na rosół. Co jakiś czas zerkał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Mówię ci, zażyj bo się pochorujesz... - mruknęła jeszcze cicho i w końcu sobie przysnęła na dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Add podszedł do dziewczyny, spojrzał na nią i uśmiechnął się pod nosem. Wyszedł z kuchni, wziął z pokoju koc i pufę. Przyniósł je do kuchni i położył nogi dziewczyny na tejże pufie a potem przykrył ją kocem i wrócił do gotowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Emily czuła, że ktoś zmienia pozycję kiedy spała, ale nie obudziła się. - Add... - mruknęła tylko cicho pod nosem, a głowa przechyliła jej się lekko na bok. Chyba chłopak właśnie jej się śnił, hue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Add spojrzał na dziewczynę ale jak zauważył nie obudziła się. W tym wypadku tylko wrócił do gotowania. Trochę to zajęło w końcu musi to trochę stać i się gotować ale wreszcie skończył, wyjął dwa talerze i napełnił je zupą. Szturchnął Emily w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts