Nightmare Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Nightmare, wyjaśnij mi z łaski swojej, co to ma niby być? To, moja pani, jest mój dom. Tak, wiem, jest niedokończony... Zburz to natychmiast! Wyrzuć! Ale ja się napracowałam... ;_; To zbuduj dla mnie ładniejszy. Ale można mieć tylko jeden... To zrób nowe konto, w każdym razie nie chcę więcej tego na oczy widzieć! A teraz znajdź mi dungeon, idę siać mord i zniszczenie. Jak mówi temat, królowa dobrała się do moich gier. Niżej zapiszę listę gier które mam dostępne, a Wy wybieracie jedną, na którą chcecie zobaczyć reakcję Chrysalis. Oczywiście komentarz też mile widziany Gra może być z listy, jakaś f2p lub może być też polecenie jakiejś tańszej gry. Wszystko się przejrzy. Gry zainstalowane: The Binding of Isaac The Binding of Isaac: Rebirth Don't Starve Don't Starve Together The Elder Scrolls: Skyrim Ori and the Blind Forest Terraria Dead Island Left 4 Dead 2 Bloody Trapland Five Nights at Freddy's 2 Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 4 Saints Row 3 Trove This War of Mine Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Dust: An Elysian Tale The Wolf Among Us The Sims 3 The Sims 4 The Sims: Średniowiecze Alice: Madness Returns Heroes of The Storm LoL Star Wars: The Old Republic School of Dragons Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Nie ma The Elder Scrolls III: Morrowind ani Heroes of Might and Magic III!? Chociaż, może to i lepiej. Jakby Chrysalis się nie spodobały te gry, to znienawidziłbym ją do końca swych dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ano takich gier nie posiadam. Jakoś nie zainteresowały mnie swym istnieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Alice: Madness Returns - Królowa będzie dumna widząc chaos panujący w umyśle Alicji oraz jej urojenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ano takich gier nie posiadam. Jakoś nie zainteresowały mnie swym istnieniem To się nie godzi. The Elder Scrolls III: Morrowind w to trzeba zagrać. Proponuje jeszcze Path of Exile I co najważniejsze. Gdzie jest Gothic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Pewno w sklepie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ja tam chcę żeby zobaczyła Ori ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ori, zdecydowanie Ori Albo Dust Elysian Tail ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Minecraft... xD Left 4 Dead 2 pl0x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Niechże zagra w farmeramę A teraz wyzwanie do jej królweskiej mości. A więc, twierdzi pani że umie grać w gry. Hahaha przekonajmy się (nie, nie zagramy 1 vs 1 chociaż jak pani chce ). Trzymam tu najstraszniejszą dla oczu i układu nerwowego grę. Powszechne przekonanie mówi iż jest bardziej wkurzająca niż flapy bird. Ta gra jest tak masakryczna że ofiary w telefonach liczone są w setkach. Oto geometry dash *pioruny w tle* Wyzwanie 1 przejść 1 poziom w mniej niż 800 prób z 3 gwiazdkami i nie przeklnąć ani razu Wyzwanie 2 cludstep na 30% bez uszkadzania niewinnych przedmiotów i istot żywyc. Wyzwanie 3 zginąć na 101% (dla mnie też jest zagadką jak) (Podpowiedź do wykonania misji 2 i 3 niebędna jest pełna wersja, więc można je olać Podpowiedź 2 misja nr 3 jest realna tylko na jednej mapce (której autorem jestem ja ) zatytułowanej "101") Powodzenia, i niech żaden telefon nie ucierpi Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Królowa ma trochę czasu, więc zdecydowała się zagrać w Ori, grę, którą wielbię nad wszelkie inne. Najcudowniejszą produkcję, jaka kiedykolwiek... Zamknij się i odpal. Wcale nie płaczę... Wcale a wcale... To prawda, królowej jedynie oczy się pocą. Wiecie, te upały... Nightmare. Zdobądź mi tego stwora. Którego? Tego fioletowego, jest taki słodkiiiii... Przytulnie tu. Ale znalazłam tu jakieś jajo, więc pewno zajęta jaskinia... Byłby fajny letni domek. Królowo, to nie było jajko, tylko komórka energii. Wiesz, ta z tutorialu. Co się królowa tak wścieka? Złodziej! Nie dopuszczalne! W ten sposób zakończyła się pierwsza gra Chrysalis w Ori. Trwała około czterdziestu minut. Mi to normalnie zajmuje z dziesięć, dwadzieścia... Przymknij się. Więc, co teraz? Alice, czy jakieś inne pomysły? Czy może więcej Ori? Gry zainstalowane: The Binding of Isaac The Binding of Isaac: Rebirth Don't Starve Don't Starve Together The Elder Scrolls: Skyrim Ori and the Blind Forest Terraria Dead Island Left 4 Dead 2 Bloody Trapland Five Nights at Freddy's 2 Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 4 Saints Row 3 Trove This War of Mine Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Dust: An Elysian Tale The Wolf Among Us The Sims 3 The Sims 4 The Sims: Średniowiecze Alice: Madness Returns Heroes of The Storm LoL Star Wars: The Old Republic School of Dragons 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) FNAF, obojętnie jaka część btw. zajebiście się zapowiada ta zabawa ^^ Zawsze można też założyć kanał, na którym Chrysalis nagrywa swoje gry Wystarczy, by lud wyraził chęci. ~Nightmare Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Jestem uparty. Alice: MR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Królowa zagra w Alice jutro, a tymczasem udało mi się zrobić dla niej profil na Steam. Największy jest problem przez to ustalenie, że masz ograniczone funkcje, chyba, że kupisz grę za min. 5$... Więc o ile dobrze wiem, to na razie nie może dodawać do znajomych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 FNAF najlepiej 4 lub 2 Dalej nie wiem czy władczyni podmieńców przyjęła wyzwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Jak mi powiesz, jak się robi screeny na tablecie, to ją o wyzwaniu poinformuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Świetnie opowiedziane pierwsze minuty (a tam, 40 ) z Ori, nie mogę się doczekać kolejnej sesji w wykonaniu Królowej ^^ A na grę wybieram... The Binding of Isaac, nieważne czy Rebirth czy nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) Alice na razie nie będzie, bo Origin się buntuje. Tymczasem pokazałam królowej Rebirtha. Co to ma być za gra?! Najbrzydsza gra, jaką w życiu widziałam! Królowa się uspokoi, wybierze postać, co się królowej podoba i królowa spróbuje. Co to za rzecz? To wielki, wszechpotężny pytajnik mocy. Jak go podniesiesz, to da ci jeden losowy itemek. Nightmare, włącz światło. Królowa ma klątwę Nightmare Moon. Jak królowa przejdzie na następne piętro, to zniknie. Gra mi się nie podoba, nie polecam, wolę ginąć w Ori. Dodatkowo aktualizuję listę. Wcześniej zapomniałam dodać Gisha, a do tego doszło nowe Hero of Many. Gry zainstalowane: The Binding of Isaac The Binding of Isaac: Rebirth Don't Starve Don't Starve Together The Elder Scrolls: Skyrim Ori and the Blind Forest Terraria Dead Island Left 4 Dead 2 Bloody Trapland Five Nights at Freddy's 2 Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 4 Saints Row 3 Trove This War of Mine Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Dust: An Elysian Tale Gish Hero of Many The Wolf Among Us The Sims 3 The Sims 4 The Sims: Średniowiecze Alice: Madness Returns Dead Space Heroes of The Storm LoL Star Wars: The Old Republic School of Dragons Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 LoL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Nie ma Czołgów, dla mnie to nie ma sensu. A gdzie Warhammer 40k ? A gdzie jakieś RTS'y ? Surwival Horroty jak Dead Space... Albo... Nie wiem... Gracz z ciebie żaden Królowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) A Dead Space mam, ale o nim zapomniałam xD A propo czołgów: nie preferuję. Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 Widzę cię... Tak, ciebie... I co się szczerzysz? Mam ciebie dość! Wyzywam cię na pojedynek! Królowa wie, że on nie może używać magii? Więc walka na miecze! Królowa zagrała sobie we FNAFa 2... Co teraz? Gry zainstalowane: The Binding of Isaac The Binding of Isaac: Rebirth Don't Starve Don't Starve Together The Elder Scrolls: Skyrim Ori and the Blind Forest Terraria Dead Island Left 4 Dead 2 Bloody Trapland Five Nights at Freddy's 2 Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 4 Saints Row 3 Trove This War of Mine Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Dust: An Elysian Tale Gish Hero of Many The Wolf Among Us The Sims 3 The Sims 4 The Sims: Średniowiecze Alice: Madness Returns Dead Space Heroes of The Storm LoL Star Wars: The Old Republic School of Dragons Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Od razu ten temat skojarzył mi się z ,,two best sisters play persona4 / resident evil / pkmn / portal II " ciekawy byłby projekt z chrysalis i jakąś inną postacią, Gdyby się zmobilizować to by takie coś powstało. Koniec offtopu, S.t.a.l.k.e.r zew prypeci Ewentualnie operation flashpoint: red river (obie za grosze ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Tej wolf amoung us Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Królowa wie, że on nie może używać magii? A czy Mangle to nie była "ona"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts