askluna.pl Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Witajcie mam na imię Kinga i mam 11 lat i kocham mlp . Moimi ulubionymi kucykami są luna fluttershy i flutterbat. Mam nadzieję ze mnie tu serdecznie przywitacie! Ps:szukam przyjaciół bo ich nie mam w realu przez to ze lubię kucyki Broohoove dla wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 "Onomatopeja też chcę mieć przyjaciela!" Witaj! na tym zacnym forum... tutaj każdy może zostać twoim przyjacielem, niektórzy sami będą wysyłać ci zaproszenia, a do innych będzieś się musiała sama z nim pofatygować. Polecam wejś na serwis http://6pony.pl , można porozmawiać z fajnymi ludźmi(jak się akurat ktoś trafi). Jako że to temat powitań zadam ci jedno waże pytanie: Czy lubisz sci-fi? To wszystko ode mnie, życzę wielu przyjaciół^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Elo elo, witamy na forum. Przyjaciół tu znajdziesz prędzej czy później. Opisz krótko swoją osobę, i za co lubisz postaci które wypisalaś? Ulubiony antagonista? Rysujesz? Piszesz? Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Siemaneczko Kinga /) Mam nadzieję, że tu na forum znajdziesz ciekawych ludzi do poznania ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Witamy witamy! Mam pytanie za którymi kucykami najmniej przepadasz i dlaczego? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Witaj. Możesz poznać mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Witamy Co do znalezienia przyjaciół w okolicy to na razie mogę polecić budującą się mapkę bronies. Jakiej muzyki słuchasz? Który odcinek według ciebie jest najlepszy? Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Z całym szacunkiem, ale w twoim wieku Internet to złe miejsce na szukanie znajomych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Z całym szacunkiem, ale w twoim wieku Internet to złe miejsce na szukanie znajomych. Lepiej na forum o kycykach(które uczą przyjaźni ) niż na np 4chanie(dobra zły przykład, tam się nie szuka znajomych), 9obcy czy Omegle. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Jestem tu Nowa mam na imię Kinga i proszę o pomoc i pytania ! Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Ja Ci pomoge! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Oj dzięki o co tu chodzi? Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Witamy! Ja spytam jaka jest twoja ulubiona postać i najmniej ulubiona postać z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Po co Ci drugi temat powitalny? ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 @up I bez odpowiedzi na pytania? Coś mi tu śmierdzi... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Hej nie zdążyłam Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 No dobra, ale jak odpowiesz to będzie jeszcze fajniej Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) Moja ulubiona postacią jest luna fluttershy i flutterbat a znianawidzona...kucyka takiego nie ma ale Turka nienawidzę Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka A drugi powitalny bo chciałam dodać w archiwum bo mi wcześniej coś nie wyszło tak powiem☺Tirka Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Edytowano Sierpień 8, 2015 przez askluna.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Bardzo przepraszam ze nie odpisuje na pytania ale nie zauważyłam Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka"Onomatopeja też chcę mieć przyjaciela!" Witaj! na tym zacnym forum... tutaj każdy może zostać twoim przyjacielem, niektórzy sami będą wysyłać ci zaproszenia, a do innych będzieś się musiała sama z nim pofatygować. Polecam wejś na serwis http://6pony.pl , można porozmawiać z fajnymi ludźmi(jak się akurat ktoś trafi). Jako że to temat powitań zadam ci jedno waże pytanie: Czy lubisz sci-fi? To wszystko ode mnie, życzę wielu przyjaciół^^ Nie wiem co to możesz mi powiedzieć ?Elo elo, witamy na forum. Przyjaciół tu znajdziesz prędzej czy później. Opisz krótko swoją osobę, i za co lubisz postaci które wypisalaś? Ulubiony antagonista? Rysujesz? Piszesz? Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Tak lubię lune właściwie za wszystko jest poważna piękna i jest panią nocy dla niej nie śpię w nocy (nie doslownie) ,fluttershy jest spokojna co jest moja cecha ma bardzo dobre podejście do zwierząt i pięknie spiewa ,flutterbat to to samo ale jest wampirkiem . Moim ulubionym antagonista jest nightmare moon. Rysuje i robię fotomontaż na komputerze (uczę się nie jakoś Perfect )i pisze historje mego ocka. Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu TapatalkaZ całym szacunkiem, ale w twoim wieku Internet to złe miejsce na szukanie znajomych. Nie chodzi mi o takie szukanie przyjaciół do realu,tylko do podpisaniu o kucykach...itd na innych portalach nie za bardzo... Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu TapatalkaWitamy witamy! Mam pytanie za którymi kucykami najmniej przepadasz i dlaczego? ^^ No nie ma za bardzo takich kucyków ale nie lubie łobuziakow z clousdale i snipsa i s nailsa Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu TapatalkaWitamy Do do znalezienia przyjaciół w okolicy to na razie mogę polecić budującą się mapkę bronies. Jakiej muzyki słuchasz? Który odcinek według ciebie jest najlepszy? Słucham ponyphonic na yt moon rises i luna confiration. Moim ulubionym odcinkiem jest do princess to dream of Magic sleep dużo się dzieje nightmare flutterbat i princess big mac☺ moge ci zadać pytanie czy to ty jesteś ten z Youtube ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 moge ci zadać pytanie czy to ty jesteś ten z Youtube ? Tak, ten sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Tak, ten sam. Uwielbiam twój kanał ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Nie wiem co to możesz mi powiedzieć ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Fantastyka_naukowa Sam lepiej niż Wikipedia tego nie ujme . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Kalafiorowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się