DJSzklaż Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Cześć, jestem Olek i mieszkam w Krakowie. MLP interesuję się od jakiegoś czasu, do tej pory, raczj w sposób bierny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 No siema, Olek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Cześć! 1.Ulubiona postać? 2.Ulubiony antagonista? 3.Oglądasz jeszcze jakieś seriale oprócz MLP? 4.Ile masz lat? 5.Lubisz koty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Witamy! Planujesz pozostać w bierności czy może w przyszłości zaczniesz coś tworzyć związanego z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Dobry. Mało jakoś napisałeś, ale nie bój się. Zasypiemy Cię pytaniami . Kilka ode mnie: 1) Jakie masz inne zainteresowania poza MLP? 2) Oglądałeś filmy MLP:EG i Rainbow Rocks? Co o nich sądzisz? 3) Ulubiony gatunek filmowy? 4) Lubisz grać w gry? Tyle od mojej osoby. Baw się dobrze na forum i . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Hejka Olek! Czytasz fanfiki? A oglądasz fanarty? Słuchasz fandomowej muzyki? A nie-fandomowej? Ulubiony gatunek muzyczny...? Ulubiona przekąska? Wolisz psy czy koty? Babeczki czy muffinki? Miłej zabawy na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Sierpień 15, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2015 (edytowany) No siema, Olek No cześć Cześć! 1.Ulubiona postać? 2.Ulubiony antagonista? 3.Oglądasz jeszcze jakieś seriale oprócz MLP? 4.Ile masz lat? 5.Lubisz koty? Cześć 1. Rainbow Dash i Luna 2. Trixie, a z takich poważniejszych to Chrysalis 3. Ogólnie to za serialami nie przepadam, ładnych parę lat temu oglądałem serial "Rzym" 4. 17 prawię 5. Tak mam dwa Witamy! Planujesz pozostać w bierności czy może w przyszłości zaczniesz coś tworzyć związanego z MLP? Owszem, jestem w trakcie pisania fanfica. Dobry. Mało jakoś napisałeś, ale nie bój się. Zasypiemy Cię pytaniami . Kilka ode mnie: 1) Jakie masz inne zainteresowania poza MLP? 2) Oglądałeś filmy MLP:EG i Rainbow Rocks? Co o nich sądzisz? 3) Ulubiony gatunek filmowy? 4) Lubisz grać w gry? Tyle od mojej osoby. Baw się dobrze na forum i . 'bry 1. Poza MLP interesuję się historia głównie starożytność i XX wiek. Spora rozbieżność 2. Tak, oglądałem je całkiem niedawno. Jak dla mnie nieco zbyt przewidywalne, zauważyłem także kilka nieścisłości, za to bardzo podobały mi się piosenki (po angielsku). Chodź sam film oceniam niżej niż MLP:FiM 3. Thrillery i Sci-Fi 4. Lubię ale jestem raczej niedzielnym graczem Dzięki *Brohoof* Hejka Olek! Czytasz fanfiki? A oglądasz fanarty? Słuchasz fandomowej muzyki? A nie-fandomowej? Ulubiony gatunek muzyczny...? Ulubiona przekąska? Wolisz psy czy koty? Babeczki czy muffinki? Miłej zabawy na forum ^^ Hej Tak przez ostatnich kilka miesięcy przeczytałem prawie wszystko dostępne po polsku i zacząłem ostatnio czytać po angielsku. Tak, co parę dni przeglądam Dewiantarta Muzyki fandomowej raczej rzadko, a nie-fandomowej niemal cały czas. Przeważnie rock, czasem metal. Ulubionej to nie mam Koty To to się czymś różni? Jeżeli tak to muffinki. Dzięki Edytowano Sierpień 15, 2015 przez DJSzklaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Witam, witam o zdrowie pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Sierpień 15, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2015 Witam, witam o zdrowie pytam. Witam Nie narzekam, (przynajmniej na razie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Ładnie ładnie to powodzenia w pisaniu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Witaj! Życzę Ci miłego pobytu na forum ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 (edytowany) Halo halo 1.Ulubiony background? 2.dlaczego luna i tęcza? 3.Ulubiony odcinek? 4. Did bush make 9/11?( ͡~ ͜ʖ ͡°)ps. Pamiętaj zawsze możesz "obserwować" post by dostawać powiadomienia. (przycisk na prawo od tematu) Edytowano Sierpień 16, 2015 przez Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Sierpień 16, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2015 Witaj! Życzę Ci miłego pobytu na forum ;3 Dzięki. Halo halo 1.Ulubiony background? 2.dlaczego luna i tęcza? 3.Ulubiony odcinek? 4. Did bush make 9/11?( ͡~ ͜ʖ ͡°) ps. Pamiętaj zawsze możesz "obserwować" post by dostawać powiadomienia. (przycisk na prawo od tematu) Halo 1. Vinyl Scratch 2. Rainbow Dash była pierwszym kucykiem, którego zobaczyłem i to dzięki niej zainteresowałem się MLP, a luna to po prostu best princess 3. Mam wiele ulubionych, ale jeśli miałbym wybierać to chyba "Sonic Rainboom" 4. EEYUP Ładnie ładnie to powodzenia w pisaniu ^^ Dzięki, przyda się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Witaj na forum i baw się dobrze!(Fajne imię ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Sierpień 19, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2015 Witaj na forum i baw się dobrze!(Fajne imię )Hehe dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No elo, w jakie gry grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 No elo, w jakie gry grasz? Siema, obecnie to głównie GTA V i przymierzam się do kupna wiedźmina o ile komputer pozwoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się