Elfka z Amanu Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Wróciłam, joł ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nie kojarzę Cię, ale witaj z powrotem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Tylko tym razem zostań z nami, a nie uciekaj.Witaj z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Siema~ ^^ To teraz czekamy na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 no elo rap elfie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Nie ma co nawet zwracać uwagi, pewnie za tydzień już jej nie będzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Chyba dobrze, że ludzie wracają nie prawda? Nie ma co siać pesymistycznych wizji w stylu "i tak zaraz odejdzie" bo dzięki temu na prawdę autorka tematu może poczuć się źle i nie wrócić na stałe na forum.Bądźmy otwarci na wracających i czekajmy na tych co odeszli. Love and peace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Sama mi napisała, że w momencie końca wakacji znów zniknie z forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfka z Amanu Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Zmieniłam zdanie Hedzieł, będę wchodzić dużo mniej, ale konto zostanie i będzie istnieć, dlatego temat ^^.Niedawno wszyscy żegnali się... pisali tematy pożegnalne.... po co ? aby zaraz wrócić i znowu napisać temat... o kurwa znowu jestem Ja tematu nie pisałam człowieku jeden :"). Z resztą i tak cię nie znam, a ty chyba nie znasz mnie , więc zostańmy w pokoju i tolerancji pls.A co do wszystkich, którzy mnie powitali: czeeeeść ! *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Hejka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Mam tylko jedno 'ale'. W twoim avku nie ma rozkosznych elfów z Władcy Pierścieni i mi się to nie podoba :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Elfka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Jestem nowy więc cię nie znam ani nie pamiętam ( Chyba za bardzo nawet nie miałem takiej możliwości)Ale tak żeby było ci miło... Witaj z powrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfka z Amanu Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Mam tylko jedno 'ale'. W twoim avku nie ma rozkosznych elfów z Władcy Pierścieni i mi się to nie podoba :CZawiodłam cię, przepraszam :"c. Zmienię to przy jakiejś okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Jestem tu dość nowy i się jeszcze nie poznaliśmy, ale żeby ci się ciepło na serduszku zrobiło że aż tylu Ciebie wita:Witaj z powrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 eee, co?...a tak już pamiętam, welcome back mr. Anderson... a nie nie ten tekst. Tak czy siak joł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się