Tangerine Napisano Wrzesień 15, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2015 (edytowany) Narysowałam kucowieczkę, nie zważając na to jak dziwnie to brzmi. Edytowano Wrzesień 15, 2015 przez Mandarynka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Te kopytka Tylko czy owieczka nie lepsza by była bardziej taka puszysta w okolicach brzucha? Taka połowa puszystości Fluffle Puff? Ale i tak wyszło świetnie Jedyne czego mi brak to Winony obok pilnującej haha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Masz megaśny styl malowania :3 Ale ogółem fajny pomysł na "kucowieczkę" Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Jako że jutro premiera 9 sezonu Doctor Who, postanowiłam narysować... coś. Miałam masę radochy przy rysowaniu cosia. Cosiem jest w rzeczywistości Twiligth z jakąś wypasioną mocą podobną do Rainbow Power, którą nazwałam sobie roboczo Star Power. Szlaczki w tle to po prostu jej imię w języku Galiffryjskim. Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Mandarynka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Kurcze super to wyszło Te czarujące oczka To jest właśnie ten styl który u Ciebie uwielbiam I bardzo stylowo grzywa wyszła.Nic dodać nic ująć świetna praca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Wrzesień 20, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Rano przy śniadaniu do głowy wpadł mi taki obrazek : Mała zhumanizowana Twilight w szacie maga, bo dlaczego nie.Szybki szkic przed wyjazdem do Kalisza : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) Pomijając że Twilight świetnie by się wtopiła w tłum imigrantów to świetna praca Bardzo mi się podoba ten pastelowy rozmyty styl włosów ^^ Bardzo ładna praca. Wszystko dobrze się ze sobą komponuje :3Super!Udanego wyjazdu Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Wrzesień 23, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Była już humanizacja, teraz czas na kucykową Octavię. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Powiedziałbym że to najpiękniejsza twoja praca póki co :3Słodkie uszka? Są. Piękny kwiatuszek dodający piękna Octavii? Jest. Wspaniałe oczka rozpływające moje serce? Są Całość świetnie się prezentuje i bardzo estetycznie wygląda ^^ Świetny strój Octavii! Wygląda jak ruska babushka No żartuję świetnie wszystko wyszło!Oby więcej takich prac bo ten styl mi się najbardziej podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Wrzesień 27, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2015 W nocy była premiera nowego Equestria Girls, a w dłużącym się oczekiwaniu na streama powzięłam postanowienie - muszę nauczyć się rysować skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Wszystkie Try Hardy w nocy oglądały a ja dzisiaj poszukam dopiero Ale obrazek jak zwykle... jest super!Zezowata Dashie Bardzo słodka grzywa całość u góry jest piękna. Skrzydełka wyszły nawet nieźle Ci powiem Mogłabyś jedynie bardziej systematycznie zaznaczać segmenty bo kawałek jest ostry potem jest gruby i lepiej żeby się to kupy trzymało wszystko ale wygląda super! Ciut większa przerwa ukazałaby to bardziej estetycznie.Ale praca świetna mimo wszystko i oby takich więcej I przyczepię się do "rączek" bo chyba za blisko je dałaś przy wyjściu ich z klaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 1, 2015 Autor Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Skoro była już ( nieco ) przerażająca Rainbow, teraz musi być ta przyjacielska. Edytowano Październik 1, 2015 przez Mandarynka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Oj tam tamta Dashie była bardzo słodka i przyjazna Ta jest równie dobra! Świetne wykonanie włosków bardzo mi się to podoba :3 Patrząc na pierwsze twoje rysunki to dużo się zmieniło na lepsze!Bardzo fajna praca! Ładne oczka i fajne wykonanie ubrania ^^Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 3, 2015 Autor Share Napisano Październik 3, 2015 Dziękuję za miłe słowa! Przyjemnie jest słyszeć, że zrobiło się postęp. Dzisiaj sobota, więcej czasu wolnego, więc mam aż dwa szkice. Ćwiczenie z rysowaniem ludzi oraz próba rysowania większych kopytek. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 7, 2015 Autor Share Napisano Październik 7, 2015 Niestety, post pod postem, ale trudno. Może ten temat jeszcze nie umarł.Znowu chaotyczny szkic, tym razem Cloudchaser spotyka parasprite'a. Walka z rysowaniem skrzydeł trwa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Jakoś dziwnym trafem nie zauważyłem poprzedniego wpisu ale temat nie umarł nie martw się I przyznam że Flutterka która mi uciekła jest super Chyba moja ulubiona praca w twoim wykonaniu. Bardzo ładna sylwetka zgrabna i dynamiczna. I samo wykonanie kolorkowe też niezłe Co do rysowanka ludzi to jednak trochę mi te oczy nie pasują. Tak jak u kuców taki styl wygląda fajnie to przy ludziach jakoś tak... coś mi tam nie pasuje Takie moje odczucia ale pracuj pracuj ^^ Ważne żeby Tobie się po pierwsze podobało. Ale oczy bardziej takie ludzkie by mi tam spasowały w moim odczuciu.I udało się otrzymać Cloudchaserkę Też bardzo fajna praca. Ta mina idealna do scenki Przy walce ze skrzydłami polecam tutorial mistrza od którego się uczę ostatnio: http://yakovlev-vad.deviantart.com/art/Tutorial-Wings-ENG-507649111 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Bardzo mi się prace podobają, Fluttershy jest wyśmienita! Trzymaj się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Przy walce ze skrzydłami polecam tutorial mistrza od którego się uczę ostatnio: http://yakovlev-vad.deviantart.com/art/Tutorial-Wings-ENG-507649111Wielkie dzięki za podrzucenie Na pewno skorzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 9, 2015 Autor Share Napisano Październik 9, 2015 Kolejny rysunek, tym razem Ditzy. Znaczy się, Muffins. Albo Derpy, jak kto woli. Różne ma imiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Kurcze strasznie słodko wyszła Bardzo mi się podobają te kopytka i ogólnie bardzo dobrze ujęłaś tą scenę I taki ma pocieszny pyszczek Super Ci idzie z rozwojem artystycznym i widzę duży postęp odkąd siedzę na twoim temacie Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 Dziwny pomysł, który wczoraj wpadł mi do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 AJ wtf Ogólnie bardzo fajny pomysł i super wyszło przyznam Kreatywnie Wykonanie postaci podoba mi się bardzo. Ciało i detale. Jedynie te oczy jakoś nie pasują mi tutaj mimo takiej scenki. Ale ja jestem fanem realizmu itp. więc wybacz za moje czepianie się takich rzeczy ^^ Zamysł fajny jednak nie przypadło mi wykonanie oczu do gustu osobistego. W estetyce wyszło naprawdę super!Tylko gumka do włosów na ogonie jest trochę niechlujnie narysowana tego akurat bym się przyczepił.Mimo wszystko dobra robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) I kolejny rysunek. Płaczę, bo nie umiem robić teł. I znaczków. Edytowano Październik 15, 2015 przez Mandarynka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Bardzo ciekawe, jak wszystko u cb. Podoba mi się. Tło (??? ) wyszło idealnie, skupia uwagę na postaci i nie jest zbyt krzykliwe, wystarczająco, żeby zobaczyć że coś tam jest... A to tylko kilka maźnięć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 So fluffy Bardzo ładnie wyszła praca tu się chyba każdy zgodzi. Estetyczny kształt postaci i jakiś taki nietypowy a bardzo miły dla oka Bardzo ładnie wyszły kopytka i cała twarz. Jedyne do czego się przyczepię chyba to wygląd skrzydeł. Przy takiej posturze jakoś lepiej by wyglądały chyba niżej i gdyby były większe na wysokość. I możnaby lekko zaznaczyć skrzydła z drugiej strony Ale praca bardzo dobra! Mi z pewnością się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się