FreeFraQ Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 nie wiem jak warmen ale było by ciekawie jak by wróciła na 1 czy 2 wpisy do normalności po 2 wpisach coś się stanie powrót może "coś się stanie = któraś z fałszywych przyjaciółek coś krwawego zrobi(1 2 zrani?)" @offtop co powiesz na jednym wpisie z małolatami(scootaloo,applebloom) może ktorąms sobie weźmie na pomocnice? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 8, 2011 Autor Share Napisano Październik 8, 2011 nie wiem jak warmen ale było by ciekawie jak by wróciła na 1 czy 2 wpisy do normalności po 2 wpisach coś się stanie powrót może "coś się stanie = któraś z fałszywych przyjaciółek coś krwawego zrobi(1 2 zrani?)" @offtop co powiesz na jednym wpisie z małolatami(scootaloo,applebloom) może ktorąms sobie weźmie na pomocnice? ;p Nie przewiduje narazie przemiany w pinkie, ani któregoś kucyka z CMC xd Lecz kto wie... ;D btw. specjalnie dla niklasa, zrobiłem jak najmniej błędów xD Od teraz już każdy wpis powinien być taki 'bezbłędny' z max 2 błędami xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 How nice :3 No było dobrze, muszę przyznać. W zasadzie w oczy rzuciło mi się tylko to "na prawdę" i mniejszego kalibru błąd z brakującą spacją po myślniku I miło wiedzieć, że masz AŻ tak dużo lat To sporo zmienia, naprawdę. Bo jednak 3/4 osób w Twoim wieku - z moich obserwacji - wciąż potrafi sadzić błędy typu "bółka" czy "rzeby" xDDD Mam nadzieję, że od teraz historyjki będą i krwawcze, i bardziej psychodeliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Ja mam nadzieje(liczę) ze w którymś ze wpisów zobaczę którąś z cmc ^^ noi teraz akcja się rozkręci ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Huh, zobaczyłem to słynne Cupcakes... Dzięki, Emoś, żeś mnie "znieczulił" swoim pamiętnikiem - dzięki temu przeżyłem bez większego uszczerbku na psychice xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 8, 2011 Autor Share Napisano Październik 8, 2011 Huh, zobaczyłem to słynne Cupcakes... Dzięki, Emoś, żeś mnie "znieczulił" swoim pamiętnikiem - dzięki temu przeżyłem bez większego uszczerbku na psychice xD Hah spoko xD @free no może, wystąpią jako postacie drugo planowe w którymś ze wpisów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 8, 2011 Autor Share Napisano Październik 8, 2011 Dzisiejszy wpis jest to 1/2 całości, więc przygode zrobię jutro. Ale możecie już dziś pisać swoje przemyślenia/komentarze co do tego wpisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Pinkamena ma admina na serwie, skąd ona bierze tyle noży? Spawnuje? Od nielegalnych handlarzy bronią? Nosi ze sobą kuźnię i tony stali? Albo cały ontener scyzoryków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Pinkamena ma admina na serwie, skąd ona bierze tyle noży? Spawnuje? Od nielegalnych handlarzy bronią? Nosi ze sobą kuźnię i tony stali? Albo cały ontener scyzoryków. umiejętności Pinkie Pie przydają się nawet dla Pinkameny, czytaj łamanie czwartej ściany ;p dzięki temu może wyciągać noże z każdego miejsca HA! aww rozpracowałeś mnie xd a raczej pinkamene hahah xD pinkie mogła być gdzie chce żeby dogonić rainbow dash, to pinkamena ma noże skąd tylko chce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Ile razy Ci już pisałem, że "naprawdę" piszemy razem, nie oddzielnie? A Ty swoje xDDD Ale poza tym i drobnymi błędami, jest ok. Baaaardzo ok ]:-> Widzę, że teraz Pinkamena pokazuje, do czego naprawdę jest zdolna. I... ta wizja mi się podoba :] Tylko czekać na jutrzejsze zakończenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 8, 2011 Autor Share Napisano Październik 8, 2011 Ile razy Ci już pisałem, że "naprawdę" piszemy razem, nie oddzielnie? A Ty swoje xDDD Ale poza tym i drobnymi błędami, jest ok. Baaaardzo ok ]:-> Widzę, że teraz Pinkamena pokazuje, do czego naprawdę jest zdolna. I... ta wizja mi się podoba :] Tylko czekać na jutrzejsze zakończenie... Lol, znowu napisałem oddzielnie ? xD Sory, może jakiś odruch mam... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Zauważyłem w tym wpisie jej siłę perswazji albo siłę kopytka i noża, ale tez ma skilla żeby nie wbić noża za głęboko i jedyna z która z tej zgrai co się pokapowała w porę to twilight. hmm... z tego wpisu tez wnioskuje ze pinkamina tak nie znosi rainbow ze za jej odzywkę poleciał nóż przez całe ciało w wzdłuż? Widać ze twilight umie się obejść z pinkamena nie zadaje pytam przestań udawać itp bo to tylko powodowało większy ból..( no z tej części spisu tak wnioskuje) Co do noży hmm.. może rzeczywiście ma fabrykę noży,spawnuje,używa haxow( lulz) No nic czekamy na 2 czesc ;> @down no ba nie tam pierniczenie kotka mlotkiem ;D co nie warmen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Czekamy, bo odkąd jest hasło, zaczyna się zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 http://homicidal-hecate.deviantart.com/art/don-t-look-in-the-basement-262436115 - pewno tak wygląda Pinkamena z Cupcakes, kiedy ktoś się spyta, co jest w jej piwnicy http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/281/1/0/pinkimena_diane_pie_by_mydifferencessaveme-d4c8g4l.jpg - esencja Pinkameny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 9, 2011 Autor Share Napisano Październik 9, 2011 Dzisiejsze pytanie nie dotyczy pinkameny, lecz... Twillight Sparkle. Była opanowana, i wiedziała co robić. Szybko się poddała, a przecież to nie w jej stylu? Jak myślicie, co jej chodzi po głowie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Sugeruję, że powinna naszykować jakieś ub3r zaklęcie, np. Lajtning tudzież Fajerbol i zniszczyć Pinkamenę. Moje bardziej prawdopodobne przypuszczenie...zależało jej na uratowaniu małej ale i tak będą ją ścigać, albo sama Twilight będzie. Coś mi chodzi po głowie, ale nie mogę tego ubrać w słowa. Damn. (nawet Pinkamena nie powiedziała by 'gówniara'. Przynajmniej moim zdaniem nie pasuje to do klimatu zabawiania się strachem innych i okaleczania ich i takie tam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Na prawdę poszły sobie, jestem wolna! I już wiesz, o co chodzi xDDD Naprawdę Ci to weszło w krew xD Ale przynajmniej z myślnikami było już lepiej - tylko już jeden dałeś bez spacji, ale wiem, że to już Twoje szybkie pisanie Twi z pewnością ma jakiś plan. Nie chciała ryzykować zdrowiem Apple Bloom, więc chcąc nie chcąc musiała przyrzec Pinkamenie, że ją zostawi w spokoju. Teraz zaś może ją spróbować opanować siłą. Co prawda to naruszenie tego przyrzeczenia, ale Sparkle może wyjść z założenia, że jako przyjaciółka Pinkie, musi jej pomóc czy tego chce, czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 9, 2011 Autor Share Napisano Październik 9, 2011 Jak ktoś użyje swojej mózgownicy tak porządnie, skojarzy pewien fakt z tego wpisu, z innym wpisem, to się domyśli, o co chodzi Twillight sparkle A jak ten ktoś się domyśli, niech napisze mi na PW, jeśli zgadnie, dostanie nagrode haha xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Ja spasuję Przynajmniej będę miał niespodziewajkę w kolejnym wpisie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 dziadu mój post dobry spoiler nie jest zły ^^ skoro i tak wszyscy już wiedzą: 1. "cała nasza czwórka nie będzie cie szukać" (Twi, RD, AJ, Rarity) = healing spell na fluttershy i ją wyślą, bo nie składali obietnicy w jej imieniu i będą liczyć na to że fluttershy podziała coś z "friendship no jutsu" ala Naruto 2. "Dear Princess Celestia.... POMOCY!! moja kumpela oszalała i potrzebuje twojej porady jak nawrócić Pinkie" 3. "Lightning bolt! Lightning bolt! Lightning bolt! Lightning bolt! lightning bolt!" by Xareth 4. póki co nic mi więcej do głowy nie przychodzi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 10, 2011 Autor Share Napisano Październik 10, 2011 Czy domyślaliście się, że to właśnie śmierć matki spowodowała, że pinkie jest taka? Jak myślicie, może gdyby przyjaciółki bardziej się postarały, ona wcale by nie popadła w depresję, a nawet zaburzenie psychiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Hmm, znów ciekawe pytanko xd I fajna część - Pinkamena: geneza. W sumie pomyślałem o jakieś wielkiej tragedii, ale nie o śmierci matki. Jednakże to zdecydowanie mogło tak na nią wpłynąć. I trudno powiedzieć, czy jej przyjaciółki mogły cokolwiek zdziałać. Niestety trudno powiedzieć, co siedzi w głowie Pinkameny. Ale... być może było tak, że mówiła "nie chcę was widzieć", a myślała "proszę, bądźcie ze mną, nie odchodźcie". AJ i reszta odeszły, chcąc dać jej czas, ale zamiast tego tylko pogłębiły jej psychozę i dały jej przekonanie, że... są fałszywe, bo ją odtrąciły wtedy, kiedy tego najbardziej potrzebowała... ...Ale pewno się i tak okaże, że i tak by nic nie zmieniły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 No wtedy kiedy potrzebowala najbardziej ich. Ich po prostu nie było noi wyszła z takiego założenia ze sa fałszywe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 11, 2011 Share Napisano Październik 11, 2011 Mi tam się podoba, że Pinkamena jest jaka jest. Gdyby dać jej możliwości, zniszczyłaby całą okolicę. (tylko o tym myślę od dwóch dni) A tu nagle uciekła w płaczu, smutek zastąpił czysty gniew i szaleństwo. Wracając do pytania. Myślę, że to przez jej charakter. Nu i co rozumiesz przez staranie się. Że będą ją nachodzić, mimo jej gadania, żeby odeszły, aż by je pozabijała? Dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 12, 2011 Share Napisano Październik 12, 2011 wiesz to za mroczne.. nie róbmy z niej aż takiej morderczyni co prawda zabić zabije jak musi ale nie będzie się jeszcze mściła ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts