LittleMissMoxxi Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Cześć ludziska, kłania się EmpressPony/LittleMissMoxxi. Podejrzewam, że niektóre osoby będa kojarzyć, inne nie ^^; Urodziłam się i mieszkam w Biłgoraju, mam 27 lat (nie jestem tu najstarsza, prawda? ^^; ) i od krótkiego czasu nie pracuję. Co jeszcze? w zasadzie nigdy nie wiem co o sobie powiedzieć, więc jeśli ktoś ma jakieś pytanie, śmiało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Hej!W sumie mam kilka pytań 1. Kiedy dołączyłaś do fandomu?2. Ulubiona postać?3. Gdzie jest Biłgoraj? Kojarzy mi się z jakąś miastem w Wiedźminie lub innym RPG.4. Jakiej słuchasz muzyki? I nie. Wcale nie jesteś najstarsza. Baw się dobrze i zostań z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMissMoxxi Napisano Październik 9, 2015 Autor Share Napisano Październik 9, 2015 O, są pytania! 1) w zasadzie ze 2 lata temu, ale moje kuce przypominały wtedy niedźwiedzie....;) 2) Uwielbiam Rarity, Pinkie i Twilight - każda z nich dzieli jakąś cechę ze mną, do tego Discord!3) Biłgoraj jest w woj. lubelskim, nieopodal Zamościa, piękne Roztocze 4) W sumie różnej, ale największym sentymentem darzę klasycznego rocka, rocka ogólnie, metal, soundtracki, pop i alternatywę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Witam cię bardzo serdecznie na naszym forum i mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawić~ Zadam ci kilka pytanek, bo tak to już jest na tym forum, że jak się pojawi ktoś nowy to zadajemy pytania~ Ot na zachętę, a także by się czegoś więcej dowiedzieć. 1. Jak to się stało, że zaczęłaś oglądać kucyki? 2. Lubisz czytać? Mi osobiście najbardziej się podoba fantastyka. 3. Masz jakieś hobby? 4. Ulubiona potrawa~?5. Wolisz Lunę czy Celestię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Cześć Pozwolisz chyba że zadam tobie pare pytanek? 1.Co sądzisz o Wonderbolts?2.Lubisz Spitfire?Hmmm w sumie to by było na tyle.Pozdrawiam i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 No hej Witamy na forum i oby miło nam się tu żyło Coś ode mnie:1. Jakieś ulubione fan fici? A może nie zagłębiasz się w tą część fandomu.2. Co robisz aby pokonać smutek i złe uczucia gdy nadchodzą?Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMissMoxxi Napisano Październik 9, 2015 Autor Share Napisano Październik 9, 2015 @Uszatka To miło, bo mam nadzieję zagrzać tu miejsce na dłużej ^^1) Z czystej ciekawości, pełno ich było na DA, więc się skusiłam 2) Uwielbiam, mogłabym mieszkać sama w lesie w małej chatce zasypanej książkami...3) Militaria, historia, zbieranie filmów/gier/figurek/książek, muscle cars, rysowanie, czytanie. 4) O rany, ciężko powiedzieć, ale chyba zupa meksykańska według mojej mamy 5) Żadnej z nich nie darzę specjalną sympatią ^^; @Irvan - te pytania to dla żartu, rozumiem @Major Degtyarev - Jasne 1) Całkiem dobra ekipa, podoba mi się Soarin' 2) Bardzo, jest taką babą 'z jajami' , mój typ Dziękuje! @FrozenTear7 dziaaaa :D1) w zasadzie nie czytałam, ale sama próbuję pisać hehe 2)ooo....zaskakujące pytanie - słucham muzyki, idę spać albo....wyżywam się w Borderlands Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 @FrozenTear7 dziaaaa 1) w zasadzie nie czytałam, ale sama próbuję pisać hehe 2)ooo....zaskakujące pytanie - słucham muzyki, idę spać albo....wyżywam się w Borderlands Ciekawie ciekawie ^^ Kiedyś się możesz pochwalić czymś co piszesz Ja zawsze staram się mieć oryginalne pytanka Ale dobre pomysły. Muzyczkę to ja zawsze popieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMissMoxxi Napisano Październik 10, 2015 Autor Share Napisano Październik 10, 2015 Może i dla żartu, ale to nie oznacza że nie chcę poznać odpowiedzi na serio, czyli nie, w sumie nie dla żartu.1) Sezony.....czego? Można jaśniej?2) Biała Europa, tzn. ?3) Ma. 4) Jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Szczęść Boże!Mam kilka pytań:1. Co sądzisz o Equestria Girls?2. Słuchasz muzyki fandomowej?3. Lubisz czekoladę?1) Sezony.....czego? Można jaśniej?2) Biała Europa, tzn. ?1. MLP2. Jaki masz kolor skóry? Mam nadzieję, że biały... ( To nie było na poważnie. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Star Light Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 1. Co Ci daje oglądanie MLP?2. Który odcinek utkwił Ci najbardziej w głowie i dlaczego? (Mogą być dwa, jak trudno wybrać ten jeden.)3. Którą postać drugoplanową lubisz najbardziej i dlaczego? Coś dla odmiany:4. Ulubiony kwiat/roślina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Witam również.Też mam kilka pytań.Byłaś lub zamierzasz być na ponymeecie?Jak reaguje twoje otoczenie na kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 Ja tam pytać nie będę, ale życzę Ci dobrej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się