Cipher 618 Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Mam pewne pytanie. Przy wielu grach na STEAM, mamy podpis "częściowa obsługa kontrolerów". Podobno pad Xbox 360 PC (oryginał) zadziała z każdym tytułem. Z doświadczenia wiem, że inne nie (np. mój szmelc nie). Ma ktoś tego pada, może potwierdzić? Mam zamiar kupić, dlatego o to pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Pad pod xklocka 360 obsługuje większość tytułów dostępnych na steama i nie tylko. Obsługuje większość gier na PC wydanych od 2009 roku i powyżej. Sam korzystam i nie mam problemu z graniem w jakąkolwiek grę wymagającą pada, bądź taką w której pad jest opcjonalny. Możesz na spokojnie kupować albowiem opłaca się Edytowano Październik 10, 2015 przez Sosna 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Ja mam tego pada od premiery "Fify 10" i jak na razie w każdej grze mogę używać tego pada, o ile gra ma taką opcję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Posiadam pada od Xbox a i take małe coś służące do podłączenia go do pceta. Kosztowało mnie to jakieś 50 złoty brutto. A sam pad działa prawie z każdą grą bynajmniej z każdą ze streama jedyne z czym miałem problem to jak próbowałem go użyć do gothica i little fighter, wtedy w ruch poszły emulatory. Po jakimś roku jestem wstanie stwierdzić że pa 9/10PS. Znalazłem to małe coś łapej /)^.^(\ Edytowano Październik 10, 2015 przez Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Spokojnie nie będziesz miał z nim problemów, możesz kupować. Mój brat ma, więc wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 10, 2015 Autor Share Napisano Październik 10, 2015 Kupiłem, sprawdziłem i mogę tylko podziękować. Działa znakomicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Pad do X360 ma dwie wady: tragiczny krzyżak i sporadyczne problemy z kompatybilnością w starszych grach. Jeśli chcesz grać np. w bijatyki inne niż Mortal Kombat, platformówki 2D z bardziej "sztywnym" sterowaniem czy tytuły sprzed 2008, musisz szukać innego sprzętu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 Kiedyś miałem Logitecha, ale nawet "spusty" były cyfrowe. Gdy kupiłem konsolę zauważyłem gigantyczną przewagę jaką dają analogi. Zmieniłem na inny i niestety wyrzuciłem pieniądze w błoto. Na szczęście ten nowy jest świetny. Wiadomo, że nie zadziała z każdą grą, ale tak to już jest na komputerach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Programem xpadder dało się przypisywać padowi przyciski z klawiatury z tego co pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Można też stosować Joy2Key lub ControlMK. Wiem, bo musiałam się tak cackać ze skopaną wersją PC DMC3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 (edytowany) ja mam oryginalny pad i w większość Gier nie ma problemu a do krzyżaka z od x 360 da się przyzwyczaić bardziej denerwują drążki analogowe które dla mnie są za czułe Edytowano Lipiec 26, 2018 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się