Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Ważki Wschód czy zachód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Zachód. Odnieść zawodowy sukces czy założyć szczęśliwą rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Spoiler Ja bym wybrała wschód Zawodowy sukces Fanfic w formie opowiadania czy animacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Do tej pory miałam styczność głównie z tymi w formie opowiadania, więc do nich jestem przyzwyczajona Być dorosłym o umyśle dziecka czy dzieckiem o umyśle dorosłego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Dzieckiem o umyśle dorosłego Grać na instrumencie czy śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Śpiewać. Spoiler Tak naprawdę, to jestem muzycznym beztalenciem, więc przyjęłabym z otwartymi ramionami jakikolwiek z tych dwóch talentów. Występować czy być widzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Być widzem Mięsorzerca czy roślinorzerca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Roślinożerca. Jestem wegetarianką. Mitologia grecka czy nordycka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Mitologia grecka. Uwielbiam o niej czytać. Angielski czy niemiecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Angielski Światło sztuczne czy słoneczne? Edytowano Styczeń 29, 2019 przez migdzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Słoneczne Przesłodzić czy przesolić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Przesłodzić Star trek czy Star wars? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Star wars Filmy nowe czy stare? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Stare. Bardziej podoba mi się ich klimat. Narnia czy Śródziemie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Śródziemie Fge czy Eqd? Edytowano Styczeń 29, 2019 przez migdzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 FGE Inkling czy Octoling? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Inkling, a w szczególności moja Czcibora (tak, to imię) Spoiler Jabłko, czy gruszka? Edytowano Styczeń 29, 2019 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Jabłko Gitara elektryczna czy zwykła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Elektryczna Jawność czy anonimowość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Jawność... ale nie wszystkiego Wiedzieć o czymś czy żyć w błogiej nieświadomości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Wiedzieć Spike ze skrzydłami czy bez? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Obojętne... ale niech będzie bez. Twilight alicorn czy jednorożec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Jednorożec Styczeń czy luty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Alikorn Rainbow czy Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Rainbow Celestia czy Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się