Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Botki Strój kąpielowy jednoczęściowy czy dwuczęściowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Dwuczęściowy. Songoku czy Vegeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Son Goku! Spoiler Chociaż z Vegetą ponoć smakuje lepiej... Triste Cordis czy BiP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Bo ja wiem... Triste Opal czy Angel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Coś mi się zdaje, że to pytanie już padło... Opal! Bursztynek czy muszelka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Bursztyn Lewica czy prawica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Prawica Unia czy konfederacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Unia Upublicznianie czy prywatyzacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Upublicznianie Korea Północna czy Południowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Południowa... Najpierw działać, potem myśleć czy najpierw myśleć, potem działać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Zdecydowanie najpierw pomyśleć Pacific Rim czy Avatar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Avatar. Czarnuch czy ciemnoskóry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Czy to nie obojętne... ale by nie obrażać nikogo to tak zapobiegawczo Ciemnoskóry. Żółtek czy Azjata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Żółtek Ok czy oki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 oki... bardziej mi pasuje Tzeentch czy Nurgle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Jeden pieron... Niech będzie Nurgle, bo przynajmniej przy tej nazwie człowiek sobie języka nie łamie Układasz się do spania na brzuchu czy na plecach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Na brzuchu. Na uspokojenie muzyka czy medytacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Medytacja Po przebudzeniu: kawa czy prysznic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Prysznic... kawa w pracy. Piwo do zwykłe czy porter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Zwykłe, na mocniaka muszę być w specyficznym nastroju... Naleśniki: w kostkę czy w rulon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Kostka czy rulon... kostka, czy rulon. Zapytajmy w internecie. W końcu co nas to kosztuje... możemy się różnić, ale zbliża nas internet za darmo po każdym doładowaniu w XXX na kartkę.. Nie mogłem się powstrzymać z tymi naleśnikami, ale szczerze to obojętne więc może w rulon. Wino słodkie czy wytrawne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Ależ Milordzie! Wszakże ja pijam wyłącznie wytrawne! Chude mięso czy czerwone i takie soczyste? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Czerwone... Ziemniaki czy ryż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Ryż - dietetycznie Ponymeet w Krakowie czy szukanie wymówek, żeby nie pojechać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Ja nigdy na żadnym ponymeet nie pojechałem i nie zamierzam, więc ja się nie znam na takich rzeczach, ale coś muszę wybrać, więc ponymeet w Krakowie Zwiedzić Seaqustrie czy zwiedzić Cloudsdale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się