Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Spike & Ember.. bardziej mi pasują. X-Wing czy Tie Fighter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 X-Wing; były tańsze w produkcji, bardziej efektywne i nie wymagały specjalnych doków do lądowania tak jak Twin Ion Engine Fighter'y Dragon Ball czy Dr Slump? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Dragon Ball Gliniarz i prokurator czy Strażnik Teksasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Jedno i drugie bardzo dobre, ale wybieram Strażnika. Tańczący z Wilkami czy Jeremiah Johnson? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Tańczący z wilkami! Spoiler MASTERPIECE Skazani na Shawshank czy Szeregowiec Ryan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Szeregowiec Ryan. Parszywa dwunastka czy Złoto dla zuchwałych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Złoto - ale wygrywa tylko ze względu na theme Mój własny wróg czy Zakazana planeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Mój własny wróg. Mistrz kierownicy ucieka czy Blues Brothers? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Mistrz kierownicy ucieka Sim City czy Theme Hospital? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Rany... jedno i drugie świetne, ale chyba bardziej Sim City jeszcze za czasów Amigi... Ciekawe jak daleko w przeszłość mogę polecieć. Rampage na Atari czy Cannon Fodder Amiga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 5, 2018 Share Napisano Grudzień 5, 2018 (edytowany) Nie znam się Autoboty czy Deceptikony? Edytowano Grudzień 5, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 5, 2018 Share Napisano Grudzień 5, 2018 Jakoś bardzo się nie jaram transformersami, więc w sumie wszystko mi jedno Niech będą Autoboty Owoce czy słodycze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Owoce kredki czy pisaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 (edytowany) Pisaki Muffinki czy czekoladowe ptysie? Edytowano Grudzień 6, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Ech, te literówki! :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 ptysie zawsze znajdą u mnie ciepły kąt 33 rpm czy 45 rpm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 A niech będzie 45 i tak nie wiem czym się to różni. Avast czy Kaspersky? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 kaspersky Frodo czy Bilbo? 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: A niech będzie 45 i tak nie wiem czym się to różni. Chodzi o prędkości odtwarzania płyt na gramofonie. Zwykłe winyle idą na 33rpm, a jak się je puści w prędkości 45 to brzmią jak Nightcore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Frodo Futerał czy etui? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Futerał. Boromir czy Aragorn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Aragorn Blue Pegasus czy Red Phoenix? Spoiler Wymyślam sobie nowy nickname... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Blue Pegasus Bardziej kucykowe. Odsiecz Eomera pod Helmowym Jarem czy przybycie Rohirimów pod Minas Tirith? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Odsiecz White Pony czy Blue Dragon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 White Pony Rarity poleca Kucyk czy Kirin? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 Kiriny są super, ale jednak będę tradycjonalistą i konserwatystą pozostając za KUCYKAMI!!! Ogrzewanie węglem czy gazem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 Gazem... Programy zachęcające do wymiany pieców czy przymus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się