Manfo12 Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 You made my day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 (edytowany) No i kolejny rozdział. Pamiętajcie, żeby zadzwonić do swoich matek, podziękować im za wszystko na dzień matki. Bez powodu również. Kochajcie je, póki je macie. Edytowano Maj 20, 2016 przez Kinro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Czerwiec 1, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Mamy dzisiaj dzień dziecka. Wszystkim zatem życzę udanego tego dnia. No i nowy rozdział naszej dwustuletniej klaczki po polsku został wydany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Już wiem co będę dzisiaj robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 5 godzin temu Kinro napisał: Mamy dzisiaj dzień dziecka. Wszystkim zatem życzę udanego tego dnia. No i nowy rozdział naszej dwustuletniej klaczki po polsku został wydany. A wielkie dzięki Kinro To już drugi prezent na ten dzień, jaki dostałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 I kolejny rozdział wydany. Kto komu złoi zad tym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 A już myślałem, że o nas zapomniałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Czerwiec 26, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Witajcie Teoretycznie to przy aktualnym stanie tłumaczeń, mniej więcej dzisiaj bym napisał "kolejny rozdział wydany"... ... Ale nie będzie wydany jeszcze długo. Rozpoczął się trudny dla mnie okres, przez który mam mało czasu na tłumaczenie, zaś temperatura 30+ nie sprzyja moim chęciom. W takim wypadku będę musiał napisać Tłumaczenie zawieszone do odwołania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 (edytowany) Nie . Szkoda Edytowano Czerwiec 26, 2016 przez Manfo12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 Dobra wiadomość: Przetłumaczyłem kolejny rozdział Zła wiadomość: Oddałem laptopa do naprawy, więc wrzucę rozdział dopiero... Wkrótce. Może w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Nie... A jednak postanowiłeś wrócić. Super do soboty mogę poczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) Surprajs. Nowy rozdział. Wielkie podziękowania dla Luficzowicza, który pomógł mi wkleić tłumaczenie do pliku :I (błędy formatowania kierować do niego) Edytowano Lipiec 14, 2016 przez Kinro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Haha a jednak ci się udało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Lipiec 28, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2016 (edytowany) Rainy Days never say goodbye... nowy rozdział Edytowano Lipiec 28, 2016 przez Kinro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 No proszę A już myślałem że będę się dziś nudził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Sierpień 4, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2016 Rozdział ostatni przetłumaczony... jeszcze tylko epilog, który pojawi się może jutro... może w niedzielę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 gm sporo jest do pomocy i korekcji w tym fiku widzę, że po powrocie z turnusu, przeczytam całość i jak wolontariusz Ministerstwa Pokoju wspomogę autora pomocnym kopytkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Sierpień 4, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2016 Dziękuję bardzo. Cały czas powtarzam, że jednym jest pisać dobrze a drugim jest poprawiać błędy. W dodatku ten rozdział zapewne obfituje w błędy z powodu, cóż, roztrzęsienia tłumacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 Nowy rozdział wydany a ja dopiero teraz go zobaczyłem :| Trzeba to nadrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 21 godziny temu Manfo12 napisał: Nowy rozdział wydany a ja dopiero teraz go zobaczyłem :| Trzeba to nadrobić Daaaamn!! Już niedługo KONIEC fika, a ja znów mam zaległości w lektoringu... Cóż, z powodu prac nad materiałami z Mec'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Sierpień 6, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2016 To już wszystko... nie ma już nic. Dziękuję za uwagę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 No.... Przeczytane do deski!! Powiem wprost, to była piękna historia... I wcale nie smutna 4 końcowe rozdziały już nagrane BTW Teraz się "czyszczą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nexus Spell Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Znalazłem kolejną FE do czytania. Nie narzekam na tłumaczenie i wogóle jest dobrze. Dzięki Kinro za przetłumaczenie. Boże kochany, zakończenie jest takie smutne i wogóle cała historia miejscami doprowadza do łez. Ta biedna klaczka w końcu odnalazła spokuj i wróciła do rodziców. Wojna trwa nadal i pora ją w końcu zakończyć. Edytowano Luty 11, 2017 przez Nexus Spell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się