Szeregowa WW Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Czyżby kolejna aktualizacja? W wersji mobilnej pojawił się wielki napis MLPPOLSKA na samym środku strony. Na początku pomyslałam, że w porządku, dodali coś nowego... Ale gdy przewijam stronę w dół to on nie znika tylko dalej siedzi sobie na środku przez co nie mogę normalnie czytać tematów ani pisać postów bo niewiele widać... Błagam napraw ktoś... Bo mnie zaraz coś trafi :") + W wersji komputerowej przywróćcie starą wielkość avatarów w tematach bo teraz są takie małe i fu ;-; Proooooooooszę~ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Napisu na wersji mobilnej pozbędziesz się zmieniając styl na samym dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Poprzednio też tak było. Co prawda mam tablet, a nie "smarkfona" - wystarczy oglądać stronę poziomo. Swoją drogą i tak podziwiam "czerwonych" za ich cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Poprzednio też zepsuły się avki więc uważam, że Siper to naprawi jak tylko znajdzie chwilę czasu :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 (edited) Sytuacja jest poważna. Nic nie widzę (Nie ma lliterówek prawda?) To małe niebieskie pokazuje gdzie piszę :/ Edited October 28, 2015 by Arceus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Naprawione 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts