Szeregowa WW Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Czyżby kolejna aktualizacja? W wersji mobilnej pojawił się wielki napis MLPPOLSKA na samym środku strony. Na początku pomyslałam, że w porządku, dodali coś nowego... Ale gdy przewijam stronę w dół to on nie znika tylko dalej siedzi sobie na środku przez co nie mogę normalnie czytać tematów ani pisać postów bo niewiele widać... Błagam napraw ktoś... Bo mnie zaraz coś trafi :") + W wersji komputerowej przywróćcie starą wielkość avatarów w tematach bo teraz są takie małe i fu ;-; Proooooooooszę~ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Napisu na wersji mobilnej pozbędziesz się zmieniając styl na samym dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Poprzednio też tak było. Co prawda mam tablet, a nie "smarkfona" - wystarczy oglądać stronę poziomo. Swoją drogą i tak podziwiam "czerwonych" za ich cierpliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Poprzednio też zepsuły się avki więc uważam, że Siper to naprawi jak tylko znajdzie chwilę czasu :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) Sytuacja jest poważna. Nic nie widzę (Nie ma lliterówek prawda?) To małe niebieskie pokazuje gdzie piszę :/ Edytowano Październik 28, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Naprawione 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts