Hartkor Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Hej , czy wiecie kiedy będzie można pobrać Legends of Equestria ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 o czym mowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Grudzień 19, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2015 Jest taka gra Legends of Equestria i nie można pobrać jej więc może wy wiecie kiedy będzie można ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Podobno serwery są otwierane co 3 miesiące, czyli będą otwarte tak w okresie świątecznym - mam taką nadzieję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 A kto to wie ... na ich stronie LegendsOfEquestria na chwilę obecną nic nie pisze, @Hartkor jak będziesz sprawdzał ją co tydzień to może się kiedyś doczekasz Pomogłem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Serwery Legends otwierane są kiedy twórcy chcą coś potestować. Wpuszczają userów, a oni informują o błędach. Trzeba czekać na postępy w tworzeniu gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Da się pobrać LoE na linuksa(distro jakiekolwiek)? Przygotowuję się do zmiany systemu, ale nie wiem czy może uda mi się jeszcze zagrać w tą grę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Ciekawe co a przede wszystkim czy coś się zmieniło... Dzięki za informację, wpadnę do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 4 hours ago, Silicius said: Da się pobrać LoE na linuksa(distro jakiekolwiek)? Przygotowuję się do zmiany systemu, ale nie wiem czy może uda mi się jeszcze zagrać w tą grę... Zdaje mi się, że jest wersja na linuxa, ale w 100% nie jestem pewien. 4 hours ago, Simplistic Invention said: Ciekawe co a przede wszystkim czy coś się zmieniło... Dzięki za informację, wpadnę do was. Ostatnio z tego co wiem to zmienia się tak dużo, że trzeba by spędzić cały "Open Weekend" by ogarnąć całą gierkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 (edytowany) 19.12.2015 at 21:24 Silicius napisał: Da się pobrać LoE na linuksa(distro jakiekolwiek)? Przygotowuję się do zmiany systemu, ale nie wiem czy może uda mi się jeszcze zagrać w tą grę... WINE może da radę uruchomić LoE, z resztą zaraz sprawdzę(o ile jeszcze mam starsze pliki gry). edit: nie mam Edytowano Grudzień 21, 2015 przez poszkoleps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Zły dział. Przenoszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Dobra informacja dla tych którzy by chcieli sobie pograć w LOE: SERWERY OTWARTE 16 -18 STYCZNIA Serwery zostaną otwarte o godzinie 15, a zamknięte o 5 nad ranem. Także jeśli ktoś chce ze mną i @Lucasem zagrać to zapraszamy na teamspeaka: kucykowyteamspeak.pl -> kanały prywatne -> gramy na steamie w cos -> podkanał: Legends Of Equestria (hasło: loe). Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts