Sowenia Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Stała się dzisiaj rzecz straszna. Pełna marzeń i planów udałam się do sklepiku z prasą i kupiłam piękny kuponik, na którym przekreśliłam ładnie 6 cyfr i co? I nic. Nie trafiłam ani jednej. Moje marzenia legły w gruzach. Świat jest niesprawiedliwy, wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie. A chciałam kupić sobie nowy komputer i wreszcie zagrać w Wiedźmina. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Do pracy, a nie hazardem się zajmować. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Pomyśl o tym tak: pieniądze z twojego losu trafiły do tych, którzy trafili "trójkę" i więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 to w końcu gra losowa:) więc i szczęście nie zawsze może tutaj być mnie się raz udało ale 4 trafić:) Ale to był tylko raz:) więcej nie zagrałam od tamtego czasu:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Gra losowa? Jestem za "teorią spiskową", że ustawiana. No akurat przed świętami taka kumulacja... Druga sprawa wpadka w jakimś kraju. 1. Podanie wylosowanej liczby 2. Wylosowana liczba trafia do "maszyny losującej" Albo to wszystko jest ustawione, albo "pani od losowania" ma szósty zmysł, ewentualnie jest Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: Gra losowa? Jestem za "teorią spiskową", że ustawiana. No akurat przed świętami taka kumulacja... Druga sprawa wpadka w jakimś kraju. 1. Podanie wylosowanej liczby 2. Wylosowana liczba trafia do "maszyny losującej" Albo to wszystko jest ustawione, albo "pani od losowania" ma szósty zmysł, ewentualnie jest Jedi. Stawiałabym na to drugie W sumie też masz rację lotto to szkuta prawdopodobieństwa z teorią spiskową w tle:) wygrywa tylko mafia jak to mówią moi rodzice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Ja właśnie zbieram hajsy na nowy komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 (edytowany) 14 godziny temu Uszatka Derpatka napisał: Stała się dzisiaj rzecz straszna. Pełna marzeń i planów udałam się do sklepiku z prasą i kupiłam piękny kuponik, na którym przekreśliłam ładnie 6 cyfr i co? I nic. Nie trafiłam ani jednej. Moje marzenia legły w gruzach. Świat jest niesprawiedliwy, wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie. A chciałam kupić sobie nowy komputer i wreszcie zagrać w Wiedźmina. Nie jesteś pierwsza i nie ostatnia ;__; Uwierz mi Edytowano Grudzień 20, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 20, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2015 Ludzie...mam wrażenie, że wy nie wyłapaliście humorystycznego przekazu w moim poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Nie płacz, proszę na pocieszenie: Ot taka zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 39 minuty temu Uszatka Derpatka napisał: Ludzie...mam wrażenie, że wy nie wyłapaliście humorystycznego przekazu w moim poście Ja wyłapałem niczym Straż Miejska menela załatwiającego się w krzakach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się