Jump to content

[Rozwiązane][PROBLEM] Niedziałające (?) SB

Ylthin
 Share

Recommended Posts

Po kliknięciu przycisku "Połącz z /sb/" nie dzieje się nic. Znaczy: zaczyna się niby ładowanie szałtboksa, ale to ładowanie trwa i trwa, i trwa... i nic. Ani komunikatu o błędzie, ani załadowanego /sb/.

• 3 months later...

Problem powrócił, SB nagle się wyłącza, a ponowne połączenie jest niemożliwe, przez dłuższy czas, ani na Operze, ani na Chromie, na telefonie tak samo... 

Dałoby radę jakoś te SB ustabilizować?

godzinę temu Simplistic napisał:

Offtopując:

Na telefonie wogóle działało???

(koniec offtopu)

W temacie: łączę się w bólu, utopcie się.

Tak działało :v

19:10 kolejna zwiecha SB...

11 godzin temu Niklas napisał:

Odnoszę wrażenie, że sb zaczęło padać częściej odkąd przeszliśmy na https.

To nie ma z tym nic wspólnego.

Planuję w przyszłym czasie przejść na bardziej stabilną i "samonaprawiającą" się strukturę forum. Myślę, że do końca miesiąca tak się stanie.

0e04b08ea3.png

To powinno załatwić sprawę :rd6: 

Zrzut ekranu 2016-04-17 o 10.35.56.png

• Upvote 3

16.04.2016 at 01:52 Siper napisał:

To nie ma z tym nic wspólnego.

No to mamy zaskakując zbieg okoliczności, bo naprawdę częściej zaczęło padać, jak byliśmy na https xD

No ale naprawianie sb działa, więc brawo, @Siper:x 

• 3 weeks later...
4.05.2016 at 20:47 Niklas napisał:

Zapewne nie zostanie, bo Siper się bardziej skupia na zmianie silnika na mybb.

Szanuje Sipera i w ogóle jego prace w utrzymywanie forum ale... w czym do cholery trzeba się skupiać przy zmianie silnika...? Nie raz zdarzyło mi się przenosić forum i nie jest to super skomplikowany zabieg. 

Edited by 1stChoice The Firstu

9 minut temu 1stChoice The Firstu napisał:

Szanuje Sipera i w ogóle jego prace w utrzymywanie forum ale... w czym do cholery trzeba się skupiać przy zmianie silnika...? Nie raz zdarzyło mi się przenosić forum i nie jest to super skomplikowany zabieg. 

W tym, że aktualny konwerter jest po prostu kiepski. Psuje wygląd postów, emotikony, robi dodatkowe nowe linie, nie robi cytatów i wiele innych.

27 minuty temu 1stChoice The Firstu napisał:

16 minut temu Siper napisał:

W tym, że aktualny konwerter jest po prostu kiepski. Psuje wygląd postów, emotikony, robi dodatkowe nowe linie, nie robi cytatów i wiele innych.

I dlatego Siper musi napisać konwerter od postaw, by przeniosło całe forum tak, jak być powinno. A że to swoje zajmuje (plus dodajmy do tego życie i firmę), no to wiesz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...