Rainbow Guitar Napisano Luty 27, 2016 Autor Share Napisano Luty 27, 2016 Znam tą szantę. Fajna jest. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Też zarzucę jakąś szantą. Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 26.02.2016 at 21:15 Rainbow Guitar napisał: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Chciałbym, by w końcu zmienili tą okropną piosenkę z openingu MLP na tą z intra "Przyjaciół". Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 39 minuty temu szeregowy Joker napisał: Chciałbym, by w końcu zmienili tą okropną piosenkę z openingu MLP na tą z intra "Przyjaciół". Ukryj zawartość każdy by chciał. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 29, 2016 Autor Share Napisano Luty 29, 2016 Dobra. To ja wrzucę mało znaną, ale równie dobrą, co wszystkie inne ich piosenki. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 26.02.2016 at 21:15 Rainbow Guitar napisał: A kto lubi po Rosyjsku? Ja nawet czasem podśpiewuje ;p Oczywiście nie zrozumiale aleeeeee to inna historia Jest pytanie umiesz znaleźć oryginalną wersję mlp eg RR friendship trough the ages po Rosyjsku ? Ja może poprostu nie wiem gdzie szukać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 29, 2016 Autor Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Kowlad napisał: Ja nawet czasem podśpiewuje ;p Oczywiście nie zrozumiale aleeeeee to inna historia Jest pytanie umiesz znaleźć oryginalną wersję mlp eg RR friendship trough the ages po Rosyjsku ? Ja może poprostu nie wiem gdzie szukać To wpisz tytuł i na końcu dopisz russian. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 23 minuty temu Rainbow Guitar napisał: To wpisz tytuł i na końcu dopisz russian. 23 minuty temu Rainbow Guitar napisał: To wpisz tytuł i na końcu dopisz russian. Próbowałem na YT tam są wersję przerabiane... Może znasz jakieś inne strony internetowe gdzie mogę to znaleźć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 29, 2016 Autor Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) 7 minut temu Kowlad napisał: Próbowałem na YT tam są wersję przerabiane... Może znasz jakieś inne strony internetowe gdzie mogę to znaleźć Dailymotion na przykład. Innych nie znam. A może po prostu w przeglądarce wpisz. Edit: Znalazłem po turecku. Edytowano Luty 29, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 13 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Dailymotion na przykład. Innych nie znam. A może po prostu w przeglądarce wpisz. Edit: Znalazłem po turecku. Mlp multileauguage znam ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 1, 2016 Autor Share Napisano Marzec 1, 2016 (edytowany) Uwielbiam tę piosenkę. Spoiler Edytowano Marzec 1, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Ok to ja też dam 2 szanty https://m.youtube.com/watch?v=aKNAeKlezYs https://m.youtube.com/watch?v=NYoWJSYZdjE i coś co słucham cały czas https://m.youtube.com/watch?v=gmJ2Bkx2C5A 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 1, 2016 Autor Share Napisano Marzec 1, 2016 28 minuty temu Kodakun napisał: i coś co słucham cały czas https://m.youtube.com/watch?v=gmJ2Bkx2C5A Widzę, że już nawet poniaczowe wersje Michaela Jacksona są. W sumie można się było spodziewać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 22 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Uwielbiam tę piosenkę. Ukryj zawartość A ja niby nie? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 Najlepsza wersja jaką słyszałem. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 23 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Widzę, że już nawet poniaczowe wersje Michaela Jacksona są. W sumie można się było spodziewać. A z czego jeszcze nie zponiaczyli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 5 minut temu Kodakun napisał: A z czego jeszcze nie zponiaczyli? Dżemu, Dire Straits, Claptona, no chyba że jeszcze nie znalazłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Dżemu, Dire Straits, Claptona, no chyba że jeszcze nie znalazłem. Raczej nie znalazłeś a może i coś się uchowało Edytowano Marzec 2, 2016 przez Kodakun sorki za 2 wiadomości ale ta miała być w poprzedniej uroki androida 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 3, 2016 Autor Share Napisano Marzec 3, 2016 Wyrzej wspomniałem o Dire Straits, więc dobrze będzie coś z ich twórczości dać. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 @Rainbow Guitar Up - klasyk ^^ Ostatnio często słucham takiego oto dzieła: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: @Rainbow Guitar Up - klasyk ^^ Ostatnio często słucham takiego oto dzieła: Pokaż ukrytą zawartość Spoczko nutka. Znam piosenkę o tym samym tytule. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=-8RXCcXQ24U 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Pewnie jest jeszcze więcej Skoro już piszę to wrzucę coś jeszcze. Też często słucham. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 3 minuty temu Uszatka napisał: Pewnie jest jeszcze więcej Skoro już piszę to wrzucę coś jeszcze. Też często słucham. Kocham rocka. No i ja też skoro już piszę to coś wrzucę. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się