Rainbow Guitar Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Nie ma to jak dobry rock... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) 5.03.2016 at 17:55 Rainbow Guitar napisał: Nie ma to jak dobry rock... Ukryj zawartość Powiało Klasyką Dobrze się słucha. Spoiler Offtop. @Rainbow Guitar nie uważasz, że nadużywasz "przyznawanie reputacji"? Edited March 9, 2016 by White Hood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 8 minut temu White Hood napisał: Offtop. @Rainbow Guitar nie uważasz, że nadużywasz "przyznawanie reputacji"? Może... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Wiem, że nie wolno pisać posta pod postem, ale to trzeba wrzucić. Utwór grupy Cree, Gdzie śpiewa i gra syn Ś.P. Ryszarda Riedla. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) godzinę temu Maniek napisał: Ale wrzucać po 2 a ostatnio nawet 3 posty z rzędu prawa nie ma Naturalnie, ma takie prawo. Oczywiście, jeśli minęło 24h od jego poprzedniego postu. Ostatni był w sobotę, dziś jest wtorek, więc sprawy nie ma. Nie przesadzajmy. Edited March 8, 2016 by Decaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 No... to ja zarzucę czymś takim, bo mogę Spoiler ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Zacny kawałek, leci do mojej playlisty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Spoiler Utwór zacny I moim osobistym zdaniem lepszy niż oryginał. Edited March 11, 2016 by Kodakun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Skoro już o rocku rozmawiamy lub rozmawialiśmy lub gdzieś tam jest no to kolejny klasyk: I jeszcze ta piękna nuta mniej znana ale niezapomniana....cudo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Czarny chleb i czarna kawa... klasyk. Ale ja wolę oryginalną wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Kobieta ma dobry głos polecam jej inne filmy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 (edited) 2/23/2016 at 14:43 Rainbow Rock napisał: Też polecam piosenki Nirvany. Emil mnie nimi zaraził (jak zwykle). Ich piosenki mam nawet na telefonie (przez Emila oczywiście). Wdg. warto posłuchać. Np. takie utwory: Spoiler Spoiler Jest mnóstwo wartościowej muzyki, której zwykłemu śmiertelnikowi pewnie nigdy nie będzie dane nam poznać. Jest cała masa znakomitych utworów, który z radiu nigdy nie puszczą, bo nie były promowane i nie stały się hitami, a są świetnymi piosenkami. Świetnymi przykładami jest muzyka wielu zespołów rockowych. Osobiście bardzo lubuję się w Jean Michel Jarru, tu przykład muzyki elektronicznej. To jego najbardziej znany motyw: Spoiler A tu inne, pewnie mało komu znane, przykłady jego arcydzieł: Spoiler Spoiler A tu jedna z wielu perełek polskiego zespołu z innego gatunku, niż Jarre : Spoiler Większość muzyki mam na nośnikach kasetowych i w przeciwieństwie do wielu, u mnie to nie jest żaden relikt przeszłości, tylko pełnoprawny nośnik stojący dumnie na półkach. Na CD mam rzeczy, które z reguły nie wyszły na kasetach. Z tysiąc tytułów u mnie jest na pewno. Jestem dumny i szczęśliwy z tej kolekcji, bo daje mi wiele frajdy i znam mnóstwo wspaniałej muzyki, której w radiu nie puszczają. Edited March 23, 2016 by SebastianRichCountryOwner 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 (edited) Zgadzam się z tobą i zazdroszczę Ci kolekcji, a szczególnie kawałków rockowych. Skoro już piszę, to wrzucę jakąś fajną piosenkę: Spoiler Edited March 23, 2016 by Rainbow Guitar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 (edited) 3 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Zgadzam się z tobą i zazdroszczę Ci kolekcji, a szczególnie kawałków rockowych. Lata zbierania i kolekcja stale się powiększa. Taki mój konik Edited March 23, 2016 by SebastianRichCountryOwner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Przepraszam że przerywam te rockowe klimaty na dobrą imprezę idealne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Spoko spoko, to nie jest temat tylko do rocka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Piosenka mocno związana z tematyką "My Little Pony: Przyjaźń to magia", czyli przyjaźnią: Spoiler A tu piosenka tego samego duetu negująca wartość przyjaźni Spoiler Troszkę pasuje do Twilight Spakle przed poznaniem Mane 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 No to może parę piosenek subtelnie nawiązujących do kucyków (tytułem) Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Co prawda nie przepadam za FNAF, ale dla Tombstone'a i EileMonty idzie zrobić wyjątek. Zresztą, przydałaby się tu dedykacja dla Flurry Heart : Spoiler Edited March 28, 2016 by szeregowy Joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ostatnio dużo na trójce leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 Dawno tu nikogo nie było... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Może trochę wyprzedzam okres, ale szczerze polecam ten świąteczny album Czerwonych Gitar: Przy mało której płycie czuję w takim stopniu, że ktoś w pobliżu kroi cebulę If you know, what I mean Patrząc na okładkę, tak mnie zaciekawiło, jak jest zimne ognie po angielsku i wyszło, że Sparkel. A tutaj skojarzenia z piękną, fioletową klaczą same mi się nasuwają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts