Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 Nie ma to jak dobry rock... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) 5.03.2016 at 17:55 Rainbow Guitar napisał: Nie ma to jak dobry rock... Ukryj zawartość Powiało Klasyką Dobrze się słucha. Spoiler Offtop. @Rainbow Guitar nie uważasz, że nadużywasz "przyznawanie reputacji"? Edytowano Marzec 9, 2016 przez White Hood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 8 minut temu White Hood napisał: Offtop. @Rainbow Guitar nie uważasz, że nadużywasz "przyznawanie reputacji"? Może... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 8, 2016 Autor Share Napisano Marzec 8, 2016 Wiem, że nie wolno pisać posta pod postem, ale to trzeba wrzucić. Utwór grupy Cree, Gdzie śpiewa i gra syn Ś.P. Ryszarda Riedla. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) godzinę temu Maniek napisał: Ale wrzucać po 2 a ostatnio nawet 3 posty z rzędu prawa nie ma Naturalnie, ma takie prawo. Oczywiście, jeśli minęło 24h od jego poprzedniego postu. Ostatni był w sobotę, dziś jest wtorek, więc sprawy nie ma. Nie przesadzajmy. Edytowano Marzec 8, 2016 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 No... to ja zarzucę czymś takim, bo mogę Spoiler ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Zacny kawałek, leci do mojej playlisty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Spoiler Utwór zacny I moim osobistym zdaniem lepszy niż oryginał. Edytowano Marzec 11, 2016 przez Kodakun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Skoro już o rocku rozmawiamy lub rozmawialiśmy lub gdzieś tam jest no to kolejny klasyk: I jeszcze ta piękna nuta mniej znana ale niezapomniana....cudo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Czarny chleb i czarna kawa... klasyk. Ale ja wolę oryginalną wersję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 Kobieta ma dobry głos polecam jej inne filmy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) 2/23/2016 at 14:43 Rainbow Rock napisał: Też polecam piosenki Nirvany. Emil mnie nimi zaraził (jak zwykle). Ich piosenki mam nawet na telefonie (przez Emila oczywiście). Wdg. warto posłuchać. Np. takie utwory: Spoiler Spoiler Jest mnóstwo wartościowej muzyki, której zwykłemu śmiertelnikowi pewnie nigdy nie będzie dane nam poznać. Jest cała masa znakomitych utworów, który z radiu nigdy nie puszczą, bo nie były promowane i nie stały się hitami, a są świetnymi piosenkami. Świetnymi przykładami jest muzyka wielu zespołów rockowych. Osobiście bardzo lubuję się w Jean Michel Jarru, tu przykład muzyki elektronicznej. To jego najbardziej znany motyw: Spoiler A tu inne, pewnie mało komu znane, przykłady jego arcydzieł: Spoiler Spoiler A tu jedna z wielu perełek polskiego zespołu z innego gatunku, niż Jarre : Spoiler Większość muzyki mam na nośnikach kasetowych i w przeciwieństwie do wielu, u mnie to nie jest żaden relikt przeszłości, tylko pełnoprawny nośnik stojący dumnie na półkach. Na CD mam rzeczy, które z reguły nie wyszły na kasetach. Z tysiąc tytułów u mnie jest na pewno. Jestem dumny i szczęśliwy z tej kolekcji, bo daje mi wiele frajdy i znam mnóstwo wspaniałej muzyki, której w radiu nie puszczają. Edytowano Marzec 23, 2016 przez SebastianRichCountryOwner 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 23, 2016 Autor Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) Zgadzam się z tobą i zazdroszczę Ci kolekcji, a szczególnie kawałków rockowych. Skoro już piszę, to wrzucę jakąś fajną piosenkę: Spoiler Edytowano Marzec 23, 2016 przez Rainbow Guitar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) 3 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Zgadzam się z tobą i zazdroszczę Ci kolekcji, a szczególnie kawałków rockowych. Lata zbierania i kolekcja stale się powiększa. Taki mój konik Edytowano Marzec 23, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Przepraszam że przerywam te rockowe klimaty na dobrą imprezę idealne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Spoko spoko, to nie jest temat tylko do rocka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Piosenka mocno związana z tematyką "My Little Pony: Przyjaźń to magia", czyli przyjaźnią: Spoiler A tu piosenka tego samego duetu negująca wartość przyjaźni Spoiler Troszkę pasuje do Twilight Spakle przed poznaniem Mane 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 No to może parę piosenek subtelnie nawiązujących do kucyków (tytułem) Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 (edytowany) Co prawda nie przepadam za FNAF, ale dla Tombstone'a i EileMonty idzie zrobić wyjątek. Zresztą, przydałaby się tu dedykacja dla Flurry Heart : Spoiler Edytowano Marzec 28, 2016 przez szeregowy Joker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Ostatnio dużo na trójce leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 2, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2016 Dawno tu nikogo nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Może trochę wyprzedzam okres, ale szczerze polecam ten świąteczny album Czerwonych Gitar: Przy mało której płycie czuję w takim stopniu, że ktoś w pobliżu kroi cebulę If you know, what I mean Patrząc na okładkę, tak mnie zaciekawiło, jak jest zimne ognie po angielsku i wyszło, że Sparkel. A tutaj skojarzenia z piękną, fioletową klaczą same mi się nasuwają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się