TheMania45 Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Jak w temacie, jakie według was są najlepsze nieoficjalne związki w MLP? Dla mnie Fluttershy i Sombra, a na drugim miejscu Rainbow Dash i Cheese Sandwich ^^ A wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Rainbow Dash i Soarin Celestia i Discord Pinkie i Cheese Sandwich Derpy i Doctor Whooves Cloudchaser i Thunderlane Fluttershy i Bulk Biceps/Snowflake Party Favor i Sugarbelle ten biały i Braeburn Applejack i Caramel 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Dla mnie: Rainbow Dash i Applejack, bezapelacyjnie. Sunset Shimmer i Twilight Sparkle, szipuję bardzo. Double Diamond i Party Favor, jakoś wiem, że Diamonda ludzie szipują z Braeburnem częściej, ale bardziej mi tak pasują, tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Spitfire i Soarin FleetFoot i Big mac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Rainbow Dash i Applejack. Bezapelacyjnie mój faworyt wśród wszystkich "shippingów". Zaraz na drugim miejscu błaby Sunset Shimmer i Twilight Sparkle (ta "para" niemal automatycznie przychodzi na myśl po oglądnięciu "Rainbow Rocks"). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Vinyl i Octavia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Cytuj Vinyl i Octavia. Hell yeah Od siebie dodam Lyre i Bon Bon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 MarbleMac jest moim OTP po emisji 5 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Fluttershy i Sombra - coś pięknego. Taka delikatna kruszynka, która zdołała znaleźć miejsce w sercu zimnym jak kryształ. Discord i Celestia - dwoje śmieszków. Czekam aż kiedyś się oficjalnie zejdą. Już są ku temu znaki Whooves i Derpy - słodziaki jakby wyjęte z Doctora Who No jak tu nie kochać tej parki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Jak nic Marble Pie + Big Mac, po sezonie piątym stwierdzam, że to najlepsza para i doskonale do siebie pasują. Zgodzę się z poprzedniczką - zdecydowanie Celestia i Discord pasują do siebie, ale wątpię, aby twórcy ich połączyli. Prędzej zrobią ślub Fluttershy i Discorda. I klasyka czyli RD i Soarin. Ta para jest zdecydowanie najpopularniejsza i nie jedna osoba, chciała by, aby wzięli ze sobą ślub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Racja, racja. Zapomniałam o nowej parce jaką jest Big Mac i Marble Pie. Z resztą widać, że twórcy chcieli ich połączyć c: Jak w przypadku niemal każdej innej nieoficjalnej pary można się kłócić czy stanie się oficjalna tak tutaj znaki są zbyt wyraźne. Choć z drugiej strony wiadomo: twórcy MLP czasami zapominają o szczególikach wcześniej pokazanych bądź porzucają pomysł nim się rozwinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Kolejny temat o shipach, i ponownie wypowiem się dokładnie w ten sam sposób. Akceptuję tylko oficjalne i potwierdzone pary, nie żadne wydumane związki stworzone przez fandom. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Związek nieoficjalnych kombatantów Kryształowej Rewolucji. Edytowano Marzec 9, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ja jestem zwolennikiem tego, by postaci, które mi się podobają, były singielkami. Tak po prostu lubię mieć poczucie, że ja mógłbym być do pary Wiem, durne 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 godzinę temu SebastianRichCountryOwner napisał: Ja jestem zwolennikiem tego, by postaci, które mi się podobają, były singielkami. Tak po prostu lubię mieć poczucie, że ja mógłbym być do pary Wiem, durne Nie jesteś osamotniony w tym myśleniu też mam podobnie. Każdy chce mieć tą ulubioną postać "dla siebie", to takie trochę platoniczne uczucie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 (edytowany) Jednocześnie nie mam zawistnych myśli wobec adoratorów, nie życzę im śmierci ani nic z tych rzeczy. Tylko to jest na zasadzie "A, trochę szkoda", "no trudno" albo "życzę im szczęścia". Aczkolwiek z lekka cieszy mnie, że romans Flesha i Twilight dla przykładu nie doprowadził jeszcze do czegoś głębszego, czyli że nie są parą. Jeszcze można cieszyć się chwilą i faktem, że Twilight nie ma oficjalnie na razie nikogo. Edytowano Marzec 11, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 (edytowany) Cytuj Aczkolwiek z lekka cieszy mnie, że romans Flesha i Twilight dla przykładu nie doprowadził do czegoś głębszego, czyli że nie są parą. "Boże, chroń Królową" , wszelkie związki w bajkach walą tandetą. To że TW nie ma nikogo i pozostałe mane również, to tylko dodaje uroku bajce, nie komplikuje jej (już przy ślubie Cadence i Shining arrmora miałem jakiś taki niesmak). Osobiście kucyki odbieram jako wolne od wszelkich zobowiązań, niezależne, niezwiązane yyy... no wiadomo. Po prostu szczera przyjaźń. Tak popsuto serial "Kości", przez długi czas relacji pomiędzy Brennan i Bootha były na zasadzie przyjaźni partnerskiej (czasami Booth dostał całusa :P) i to było fajne, ta cienka czerwona linia pomiędzy przyjaźnią a uczuciem. Później zrobili z nich parę, doszło dziecko i przestałem oglądać... Edytowano Marzec 11, 2016 przez WUB THE COOK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 (edytowany) Tak samo w "Fineaszu i Ferbie", dopóki Fretka i Jeremiasz nie byli oficjalnie parą, zaloty Fretki do Jeremiasza miały dużo więcej uroku. Oficjalne połączenie wszystko zepsuło. Dobrze, że jej przyjaciółka Stefa nie weszła w żaden związek (przynajmniej w serialu). Edytowano Marzec 11, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 A ja tam lubię związki w filmach i kreskówkach. Oczywiście o ile się je umiejętnie przedstawi, a nie na zasadzie "teraz oficjalnie jesteśmy parą więc wszędzie chodzimy razem i mamy dziecko - na tym koniec". Ale nie jestem pewna czy bym chciała by Mane6 weszły w związki. Fabuła mogłaby się skupić na miłosnych perypetiach bohaterek zamiast na ich przyjaźni i walce ze złem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: (...) Ale nie jestem pewna czy bym chciała by Mane6 weszły w związki. Fabuła mogłaby się skupić na miłosnych perypetiach bohaterek zamiast na ich przyjaźni i walce ze złem. Myślę, że prędzej czy później Hasbro zrobi coś takiego. Nie mogę się tego doczekać ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 1 minutę temu Pawiu napisał: Myślę, że prędzej czy później Hasbro zrobi coś takiego. Nie mogę się tego doczekać ^^. A niech robi, niech robi ^^ Ale to może od siódmego sezonu. Temat przyjaźni między przyjaciółkami powoli się wyczerpuje, ale nadal jeszcze jest co dodać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 27 minuty temu Uszatka napisał: Temat przyjaźni między przyjaciółkami powoli się wyczerpuje, ale nadal jeszcze jest co dodać. Temat przyjaźni wyczerpał się od 5 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Na 1 Pinkie Pie i Cheese Sandwich a na drugim Marble Pie z Big Maciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Zgadzam się z Pawiu temat przyjaźni się już wyczerpał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 (edytowany) Cytuj Myślę, że prędzej czy później Hasbro zrobi coś takiego. Od tego momentu przestane oglądać mlp , bajka opiera się na przyjaźni a nie na miłości. Co dalej, może jeszcze dziecko TW? Edytowano Marzec 12, 2016 przez WUB THE COOK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się