1stChoice Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) Podczas parady równości premier Kanady Justin Trudeau robi sobie zdjęcia z... zobaczcie sami. Źródło: http://www.equestriadaily.com/2016/02/the-prime-minister-of-canada-hanging.html Ogólnie ciekawa sprawa. Edytowano Luty 28, 2016 przez FirstChoice 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie parada równości i nie premier Kanady. PS. Ta Rainbow całkiem ładna jest. 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 U nas zaraz by jej włosy podpalili 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Parada równości + Premier Kanady + Pegasis które są wątpliwej orientacji... Za dużo jak dla mnie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 52 minuty temu Siwy napisał: Parada równości + Premier Kanady + Pegasis które są wątpliwej orientacji... Za dużo jak dla mnie Pewnie lesbijki, a szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Właśnie teraz Phosky napisał: Pewnie lesbijki, a szkoda. No szkoda Ale co zrobić? Jak człowiek coś złego na ten temat powie to od razu homofob, nietolerancyjni itp. Świat się stacza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 5 minut temu Phosky napisał: Pewnie lesbijki, a szkoda. 1 minutę temu Siwy napisał: No szkoda Ale co zrobić? Jak człowiek coś złego na ten temat powie to od razu homofob, nietolerancyjni itp. Świat się stacza. Zobaczmy... dziewczyny mają na oko jakieś 20-25 lat i najpewniej mieszkają na stałe gdzieś w Kanadzie, wiemy wyłącznie o jednym z ich zainteresowań, dodatkowo obydwaj jesteście w moim wieku (17 lat). Podsumowując wasze szanse, prawdopodobieństwo na to, że "zar*chacie" byłoby mniejsze, niż na nuklearną apokalipsę. Więc nie rozumiem, dlaczego niby "szkoda". Serio, ja też krzywo patrzę na ogarniającą świat homopropagandę, ale nie uciekajmy w skrajności. Równie dobrze mógłbym napisać, że szkoda mi Was, bo oglądacie kreskówkę dla małych dziewczynek... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 22 minuty temu Phosky napisał: Pewnie lesbijki, a szkoda. Ale lesbijki są fajne. :3 godzinę temu Siwy napisał: Za dużo jak dla mnie Dwie pegasis za dużo? Niah. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Uroczo :3 Ale co jest nie tak z premierem Kanady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: Ale co jest nie tak z premierem Kanady? Ma socjalistyczne poglądy, co czyni go "lewakiem" i od razu zaskarbia mu nienawiść "prawaków". A siódmego dnia, gdy Bóg odpoczywał, szatan stworzył politykę i cały misterny plan poszedł w p*zdu.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 2 minuty temu Generalek napisał: Ma socjalistyczne poglądy, co czyni go "lewakiem" i od razu zaskarbia mu nienawiść "prawaków". A siódmego dnia, gdy Bóg odpoczywał, szatan stworzył politykę i cały misterny plan poszedł w p*zdu.... Jak ja "kocham" podział na lewicę i prawicę *sarkazm* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Generalek napisał: Zobaczmy... dziewczyny mają na oko jakieś 20-25 lat i najpewniej mieszkają na stałe gdzieś w Kanadzie, wiemy wyłącznie o jednym z ich zainteresowań, dodatkowo obydwaj jesteście w moim wieku (17 lat). Podsumowując wasze szanse, prawdopodobieństwo na to, że "zar*chacie" byłoby mniejsze, niż na nuklearną apokalipsę. Więc nie rozumiem, dlaczego niby "szkoda". Serio, ja też krzywo patrzę na ogarniającą świat homopropagandę, ale nie uciekajmy w skrajności. Równie dobrze mógłbym napisać, że szkoda mi Was, bo oglądacie kreskówkę dla małych dziewczynek... Ja skrajny? Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski, ale sam siebie określiłbym jako w miarę tolerancyjną osobę. Nie napisałem "szkoda", bo chciałbym chodzić z jedną z tych dziewczyn, tylko tak ogólnie. Szkoda, że takie ładne dziewczyny są lesbijkami ( jeśli w ogóle są, co nie jest przecież pewne ). Lesbijki same w sobie też mi nie przeszkadzają, tylko wmawianie ludziom, że to normalne i że dwie laski w związku mogą być małżeństwem i adoptować dzieci. A to się przecież robi na paradach równości. 2 godziny temu Generalek napisał: Ma socjalistyczne poglądy, co czyni go "lewakiem" i od razu zaskarbia mu nienawiść "prawaków". Nie zgadzam się z jego poglądami i nie uważam, że powinien być premierem, ale to nie znaczy, że go nienawidzę. @Czekoladowy Zbysiu Spokojnie, nie warto... Edytowano Luty 28, 2016 przez Phosky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 3 godziny temu Generalek napisał: Zobaczmy... dziewczyny mają na oko jakieś 20-25 lat i najpewniej mieszkają na stałe gdzieś w Kanadzie, wiemy wyłącznie o jednym z ich zainteresowań, dodatkowo obydwaj jesteście w moim wieku (17 lat). Podsumowując wasze szanse, prawdopodobieństwo na to, że "zar*chacie" byłoby mniejsze, niż na nuklearną apokalipsę. Więc nie rozumiem, dlaczego niby "szkoda". Serio, ja też krzywo patrzę na ogarniającą świat homopropagandę, ale nie uciekajmy w skrajności. Równie dobrze mógłbym napisać, że szkoda mi Was, bo oglądacie kreskówkę dla małych dziewczynek... To, że ty nie dymałeś WSPÓŁŻYŁEŚ SEKSUALNIE nie znaczy, że każdy w twoim wieku też tego nie robił Tak, wiem, że mieszkają w Kanadzie. I co z tego. Z resztą nikt nie wspominał nic o chęci wydymania WSPÓŁŻYCIA SEKSUALNEGO z tymi dwoma wątpliwymi lesbijkami to tylko twoje dopowiedzenie. Chodziło o to, że coraz więcej młodych kobiet idzie za modą i twierdzi, że są homo (dodajmy, że bycie lesbijką, lub co gorsze, tfu, gejem jest zupełnie nienaturalne i sprzeczne z naturą organizmów żywych). Edytowano Luty 29, 2016 przez Czekoladowy Zbysiu BRZYDKIE SŁÓWKA 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 Hej, tworząc ten temat nie miałem na celu wywoływać kłótni, rozmyślań i obszernego pola wyciągania wniosków. Dlatego proszę o lekkie ogarnięcie się a zwłaszcza słownictwo. Na forum jest dużo młodszych osób. :3 Dziękuje! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Phosky Oj tam oj tam, ja jestem spokojny Drobne prowo z mojej strony, nudy na forum, może wcześniej wspomniany shitstorm Jeśli jednak kogoś może urazić 2x wspomniane słowo, to mogę je zamienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 1 minutę temu FirstChoice napisał: Hej, tworząc ten temat nie miałem na celu wywoływać rozmyślań i obszernego pola wyciągania wniosków. Myślę że spokojna, merytoryczna dyskusja nie zaszkodzi, bo w sumie obrazek sam ją narzuca. 1 minutę temu Czekoladowy Zbysiu napisał: Phosky Oj tam oj tam, ja jestem spokojny Drobne prowo z mojej strony, nudy na forum, może wcześniej wspomniany shitstorm Jeśli jednak kogoś może urazić 2x wspomniane słowo, to mogę je zamienić Fajnie by było, jakbyś trochę zluzował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Phosky Tak lepij? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) 7 minut temu Czekoladowy Zbysiu napisał: Jestem spokojny o co chodzi ;-; Mogę usunąć posta jeśli twierdzisz, że jest niestosowny czy coś .-. Nie, zostaw post jak jest. Nie ma żadnych powodów, żeby go usuwać. Po prostu na przyszłość nie pisz tak agresywnie, bo w taki sposób nikogo nie przekonasz, a co najwyżej zniechęcisz do siebie. Po co komu nieprzyjemna atmosfera i kłótnie, jak można kulturalnie podyskutować na różne tematy? Koniec offtopu z mojej strony. Edytowano Luty 29, 2016 przez Phosky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Tak w ogóle to podoba mi się ta przebrana za Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) 5 minut temu Phosky napisał: Nie, zostaw post jak jest. Nie ma żadnych powodów, żeby go usuwać. Po prostu na przyszłość nie pisz tak agresywnie, bo w taki sposób nikogo nie przekonasz, a co najwyżej zniechęcisz do siebie. Po co komu nieprzyjemna atmosfera i kłótnie, jak można kulturalnie podyskutować na różne tematy? Koniec offtopu z mojej strony. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do niczego, może zbyt agresywnie napisałem to i owo, dzięki za zwrócenie uwagi, w nocy rzadko skupiam sie na tym co piszę, może powinienem spać zamiast pisać pierdoły na forume ;/ z mojej też koniec offtopu. Mi tam się obie podobają Edytowano Luty 29, 2016 przez Czekoladowy Zbysiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 @Czekoladowy Zbysiu Ano nie powiem, że ta druga brzydka bo też ładna, ale mam słabość do ciemnej skóry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 2 minuty temu Uszatka napisał: Tak w ogóle to podoba mi się ta przebrana za Rainbow Dash No, fajna jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Całkiem fajne cosplaye. Poznawałbym 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Cytuj Ano nie powiem, że ta druga brzydka bo też ładna, ale mam słabość do ciemnej skóry Ja też mam słabość do ciemnej skóry. Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) 16 godzin temu Generalek napisał: prawdopodobieństwo na to, że "zar*chacie" byłoby mniejsze, niż na nuklearną apokalipsę. Więc nie rozumiem, dlaczego niby "szkoda". Jeśli to pierwsze co pomyślałeś przeczytawszy mój post to nie ze mną jest tutaj coś nie tak... 16 godzin temu FirstChoice napisał: 18 godzin temu Siwy napisał: Za dużo jak dla mnie Dwie pegasis za dużo? Niah. Całe zdanie proszę zacytować Z kontekstu to ja też mogę powyrywać 16 godzin temu Uszatka napisał: Ale co jest nie tak z premierem Kanady? Ma swoje sposoby rządzenia. Nie wszystko co robi podoba się opinii publicznej i nie ukrywam, że mi też 16 godzin temu Generalek napisał: Ma socjalistyczne poglądy, co czyni go "lewakiem" i od razu zaskarbia mu nienawiść "prawaków". A siódmego dnia, gdy Bóg odpoczywał, szatan stworzył politykę i cały misterny plan poszedł w p*zdu... Nie jestem prawicowcem a jednak nie podoba mi się co robi w swoim kraju. Może mi się nie podobać? Czy od razu jestem wrzucany do worka "Prawicowcy" i moja opinia jest pomijana? 13 godziny temu Uszatka napisał: ale mam słabość do ciemnej skóry Ja też Hej, tworząc ten temat nie miałem na celu wywoływać kłótni, rozmyślań i obszernego pola wyciągania wniosków. Nie wyszło ;) Edytowano Luty 29, 2016 przez Siwy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się