Zexel Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Emm... liberum veto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 hurrr durrr Skutkiem zmiany władzy może być kolejna rewolucja ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Może od razu wypowiemy wojnę bagietkom? Albo rogalikom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 godzinę temu Selenium v.2 napisał: Skutkiem zmiany władzy może być kolejna rewolucja ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie będzie przeciw komu zrobić rewolucji, bowiem już kupił was @Dabrowski 38 minut temu Azure 'Wilczek' Skylight napisał: Może od razu wypowiemy wojnę bagietkom? Albo rogalikom? Nie ma bagietek ani rogalików . A to z czym połączy was @Dabrowski i jak zmieni charakter to już jego sprawa godzinę temu Zexel napisał: Emm... liberum veto? Nie dzisiaj Bażancie 3 godziny temu Azure 'Wilczek' Skylight napisał: Przepraszam, ja żadnej ustawy o sprzedaży nie podpisywałem W końcu panował totalitaryzm, więc nic do powiedzenia w tej sprawie nie miałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 W zasadzie to i tak jestem w (martwej już prawie) Lazanii u Dabrowskiego... Ale z Parówek się wypisuję, ja się nie sprzedam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 5 minut temu Rainbow Guitar napisał: W zasadzie to i tak jestem w (martwej już prawie) Lazanii u Dabrowskiego... Ale z Parówek się wypisuję, ja się nie sprzedam A może ty chcesz kupić organizacje, tobie po znajomości dam za darmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 godzinę temu Ziemowit napisał: A może ty chcesz kupić organizacje, tobie po znajomości dam za darmo? Korupcja trochu XD Aż kusi zgłosić to do jakiejś Państwowej Parówkowej Inspekcji do Spraw Pracy. Co to lazania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Właśnie teraz Selenium v.2 napisał: Co to lazania? https://pl.wikipedia.org/wiki/Lasagne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Lasagne nienienienienie Chodzi mi o to tajnie stowarzyszenie które było wspomniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Właśnie teraz Selenium v.2 napisał: nienienienienie Chodzi mi o to tajnie stowarzyszenie które było wspomniane. A to takie tam małe stowarzyszonko. No dobra, wszystkich was kocham przecież, o lepszych przyjaciołach, o lepszych ziomeczkach bym nawet nie wyobrażał! Winc was nie sprzedam, chciałem po prostu zwiększyć z powrotem aktywność , taki klikbejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 7.05.2017 at 15:19 Selenium v.2 napisał: Co to lazania? A pamiętasz Budyń? To taka jakby kontynuacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 2 godziny temu Rainbow Guitar napisał: A pamiętasz Budyń? Budyń to ja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 9 godzin temu Uszatka napisał: Budyń to ja. To tam wyznawali w ciebie wiarę i chwalili cię, a potem pożerali. Tak w skrócie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 17 godzin temu Ziemowit napisał: To tam wyznawali w ciebie wiarę i chwalili cię, a potem pożerali. Tak w skrócie. Lubię być pożerana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 6 godzin temu Uszatka napisał: Lubię być pożerana Ja, jednak wolę pożerać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 8.05.2017 at 22:44 Uszatka napisał: Budyń to ja. Nie przypominam sobie Ciebie w Budyniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Nie przypominam sobie Ciebie w Budyniu. Masz słabą pamięć. Poza tym nie ona w budyniu, tylko ona jako budyń. Jedliście ją. Halo. @Dabrowski potwierdź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 10 minut temu Ziemowit napisał: Masz słabą pamięć. Poza tym nie ona w budyniu, tylko ona jako budyń. Jedliście ją. Halo. @Dabrowski potwierdź! Ja w Budyniu nie byłem. Tylko w Lazanii, z tego co pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited) @Ziemowit Potwierdzam. Ale to że ktoś lubi parówki to nie powód by nie lubić pysznego budyniu Edited May 10, 2017 by Dabrowski literówka.... znowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 16 minut temu Dabrowski napisał: Potwierdzam. Ale to że ktoś lubi parówki to nie powód by nie lubić pysznego budyniu A czy ja coś o tym zuego mówię? Ej, a może ciebie zrekrutujemy do parówek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Zawsze wierna parówkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 31 minut temu Selenium v.2 napisał: Zawsze wierna parówkom Powrócimy wierni, my Czterej Pancerni. Tak mi się skojarzyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: Powrócimy wierni, my Czterej Pancerni. Tak mi się skojarzyło. Rudy i nasz pies. My Czterej Pancerni, powrócimy wierni, po wiosenny deszcz (?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Ależ martwo. Jak mnie już nie będzie, to nawet nikt wam nie będzie mógł przypomnieć o istnieniu takiego czegoś jak Parówki na forume Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 @Pustak. No rzeczywiście, wszyscy usuniemy konta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts