WilczeK Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Co tam słychać parówy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Witam was w tym kolejnym pięknym dniu parówko maniacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Eh... Na chwilę człowiek spać pójdzie, a tu już takie ciekawe tematy... I wypowiedzieć się nie mogłem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Witam wszystkich fanów naszych ukochanych kieubasek Posted by Rainbow Deck & Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 7 godzin temu Azure 'Wilczek' Skylight napisał: Eh... Na chwilę człowiek spać pójdzie, a tu już takie ciekawe tematy... I wypowiedzieć się nie mogłem :( Nikt nie broni ci wypowiedzieć się teraz @Ziemowit, chyba mamy chętnego. Dodaj @BeckerProPl (official) do konfy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Duże zainteresowanie, zaraz zajmę się dodawaniem ludzi. A i głosujcie na parówkowe pogadanki, bo Stowarzyszenie wielbicieli parówek, kojarzy mi się z jakąś komunistyczną organizacją, nie pytajcie dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 Mi tam się to dobrze kojarzy. Fajna nazwa dla grupki. Bo szczerze... Nasza grupka ma się nazywa "Parówkowe rozmowy"? To bardziej nazwa dla tego tematu I wygląda na to, że SWP wygrało. Wątpię by coś się zmieniło skoro już zagłosowało tyle osób, co mamy w grupie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Mi się Parówy najbardziej podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: Mi się Parówy najbardziej podoba Otóż to. Też nazwa mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Elo elo w tym jakże parówkowym dzionku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 15 minut temu BeckerProPl (official) napisał: Elo elo w tym jakże parówkowym dzionku. No witamy :3 Parówka już zjedzona? Btw. Dowiedziałam się, że Chińczycy uwielbiajo parówki. Szkoda tylko, że ich parówki maja jeszcze mniej mięsa niż te w Polsce :vvv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 2 minuty temu Uszatka napisał: Szkoda tylko, że ich parówki maja jeszcze mniej mięsa niż te w Polsce :vvv Czy Sokołów czy Berlinka Na parówkę leci ślinka A jak tobie nie leci To jesteś heretykiem Albo chorym hydraulikiem Pozdrawiam was wszystkich serdecznie Parówki zjedz, a będzie bezpiecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 6 minut temu Uszatka napisał: No witamy :3 Parówka już zjedzona? Btw. Dowiedziałam się, że Chińczycy uwielbiajo parówki. Szkoda tylko, że ich parówki maja jeszcze mniej mięsa niż te w Polsce :vvv Zjedzone nawet dwie. A ja myślałem że chińczycy uwielbiają ryż. (Czuowiek uczy się przez całe życie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Hej. Czemu ja jeszcze to czytam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Cześć. Czyli SWP wygrało? No i spoko, mi się to podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 2 minuty temu Catniss napisał: Hej. Czemu ja jeszcze to czytam? Parówki są silniejsze od twoich myśli i mimowolnie się tu zjawiłaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Każda osoba należąca do Stowarzyszenia powinna obejrzeć następujące filmy: The Secret Life of Pets (domyślcie się dlaczego) Miś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Każda osoba należąca do Stowarzyszenia powinna obejrzeć następujące filmy: The Secret Life of Pets (domyślcie się dlaczego) Miś No to mi tylko Miś został. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 @Rainbow Guitar W ankiecie wygrało, ale @Ziemowit musi zatwierdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 9 minut temu Smutny Chuopiec napisał: Parówki są silniejsze od twoich myśli i mimowolnie się tu zjawiłaś A, mam! Powiadomienie mi wysłało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shios Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Jestem w trakcie odmrażania parówki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 ja to mam parówki na śniadanie i kolacje, obiad okazjonalnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Właśnie teraz Mielcar napisał: ja to mam parówki na śniadanie i kolacje, obiad okazjonalnie Na obiad parówki w cieście francuskim mniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: Na obiad parówki w cieście francuskim mniam Polecam ~Ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts