Zexel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 17 godzin temu Ziemowit napisał: Nie można ufać forumowi na forum są same kłamczuszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 4 minuty temu Zexel napisał: na forum są same kłamczuszki Na czele z Pawiem ps. Zexel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Na czele z Pawiem ps. Zexel Shhh! To było lata temu : P. Możliwe, że już więcej nie popełnie tego błędu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 (edited) 1 minutę temu Zexel napisał: Shhh! To było lata temu : P. Możliwe, że już więcej nie popełnie tego błędu. Ej, a może chcesz być bażantem? Patrz jaki ciekawy okaz: Edited March 9, 2017 by Ziemowit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Wilczek cfel mnie tak przezywał. Toż ja miałem pawia na awatarze jak cholera. A bażant to taki troche struś, ale mniejszy. Zaś żyrafa krzyczy YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Właśnie teraz Zexel napisał: Wilczek cfel mnie tak przezywał. Toż ja miałem pawia na awatarze jak cholera. A bażant to taki troche struś, ale mniejszy. Zaś żyrafa krzyczy YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Bażancie, bażancie zmień nick, na swe prawdziwe oblicze A Wilka mogę "wywołać z lasu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 jestem gnarem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 1 minutę temu Zexel napisał: jestem gnarem Jesteś bażantem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Chyba się wybiorę tam do tego Torunia . Może coś pozwiedzam przy okazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 9.03.2017 at 15:48 Zexel napisał: Wilczek cfel mnie tak przezywał. Toż ja miałem pawia na awatarze jak cholera. A bażant to taki troche struś, ale mniejszy. Zaś żyrafa krzyczy YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Ej, wypraszam sobie. I Mates to wymyślił, nie ja xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czas na powrót parówkowej starocioty, oficjalnie uznanej za martwą. Przywitam się więc obrazkiem pana zainteresowanego obserwowaniem parówek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ten tęskny wzrok. Widać nie stać pana na taki luksus. A szkoda... Wyślij mu ktoś tam mu nieco (kasy lub parówek), może do nas dołączy. I postawi nam jakąś dobrą ambasadę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Moi koledzy się biją czy parówkę można jeść w post. Jeden bije drugiego Biblią że parówę zjadł xD 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 2 godziny temu Twister napisał: Moi koledzy się biją czy parówkę można jeść w post. Jeden bije drugiego Biblią że parówę zjadł xD Przecież wiadomo że można. Parówka to nie mięso Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 28 minut temu Rainbow Guitar napisał: Przecież wiadomo że można. Parówka to nie mięso Oni tego nie wiedzą xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Co bardziej religijni się uprą, że mięsopodobne i nie wolno, ale tak. Parówka to nie mięso i czysto teoretycznie jeść ją można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 5 minut temu Azure 'Wilczek' Skylight napisał: Co bardziej religijni się uprą, że mięsopodobne i nie wolno, ale tak. Parówka to nie mięso i czysto teoretycznie jeść ją można. Idąc takim tokiem myślenia Katolicy uważali by, że ryb nie można jeść w piątek. Ale ryba jest pokarmem świętym, czyli parówki może też... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 11 minut temu Ziemowit napisał: Idąc takim tokiem myślenia Katolicy uważali by, że ryb nie można jeść w piątek. Ale ryba jest pokarmem świętym, czyli parówki może też... W średniowieczu bobry były rybami, więc się nie zgodzę. Kościół idzie nam mega na ugodę... przynajmniej szedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Spoiler Bo tak pusto trochę, to moje nowe zwierzątko wrzucam... W sensie, jak zrobię parówki, to może takiego koleżkę sobie urządzę ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Sprzedam Elitę w dobre ręce. Zapłata: Swoje mieszkanie i cały dobytek. Może @Dabrowski się skusi. Cenę można negocjować. Wszystko na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 9 minut temu Ziemowit napisał: Sprzedam Elitę w dobre ręce. Zapłata: Swoje mieszkanie i cały dobytek. Może @Dabrowski się skusi. Cenę można negocjować. Wszystko na PW why SPRZEDAŁEŚ SIĘ BUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Właśnie teraz Selenium v.2 napisał: SPRZEDAŁEŚ SIĘ Nie siebie tylko was xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 6 godzin temu Ziemowit napisał: Sprzedam Elitę w dobre ręce. Zapłata: Swoje mieszkanie i cały dobytek. Może @Dabrowski się skusi. Cenę można negocjować. Wszystko na PW To ja się wypisuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Spokojnie, zostanie wciąż totalitaryzm @Rainbow Guitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Przepraszam, ja żadnej ustawy o sprzedaży nie podpisywałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts