Mates Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Siemanko! Ta zabawa jest stara jak świat, kiedyś na jakimś forum ją wykopałem i postanowiłem ją przenieść tutaj Zasady są bardzo proste: Chodzi o podzielenie się z innymi użytkownikami, co kryje się w waszym schowku To ja zacznę: Cytuj Jeśli macie tam jakieś materiały, które łamią regulamin (a może tak być xd) Proszę, nie wrzucajcie tego xdd Zapraszam do zabawy i pzdr 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Wydaje mi się ale chyba już ta zabawa na forum jest :> Nawet nie sprawdzam co to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Simplistic napisał: Ukryta zawartość Nawet nie sprawdzam co to Jakiś ruski rap I w dodatku dobry xdd Edytowano Marzec 20, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) Szczerze to z przyzwyczajenia przeglądam incognito różne zwyczajne strony typu yt, fb itd. Chociaż co do pierwszego do z dziwniejszych to gameplaye chorych gier i te sprawy. No i dziwne dzieci, czy vlogi amatorów. Ewentualnie jakieś przeróbki. Co do innych: przeglądam tumblre z niecnymi rysunkami z różnych seriali, choć trafiam na nie najczęściej przypadkowo ( ) szukając zwyczajnych fanartów. I ładne cosplaye. Bardzo ładne cosplaye. Skrywam też dalekie stefy 4chana, czy innych karaczanów. Chyba nie ma aż tak źle? ;-; Edytowano Marzec 20, 2016 przez Selenium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 Właśnie teraz Selenium napisał: Szczerze to z przyzwyczajenia przeglądam incognito różne zwyczajne strony typu yt, fb itd. Chociaż co do pierwszego do z dziwniejszych to gameplaye chorych gier i te sprawy. No i dziwne dzieci, czy vlogi amatorów. Ewentualnie jakieś przeróbki. Co do innych: przeglądam tumblre z niecnymi rysunkami z różnych seriali, choć trafiam na nie najczęściej przypadkowo ( ) szukając zwyczajnych fanartów. Skrywam też dalekie stefy 4chana, czy innych karaczanów. Chyba nie ma aż tak źle? ;-; To wklejaj, co tam masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 1 minutę temu Mates napisał: To wklejaj, co tam masz Tak na nielegalu? ;-; Wkleję coś z dziwnych dzieci. To legitnie. Ale chyba każdy zna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 2 minuty temu Simplistic napisał: Ukryta zawartość Nawet nie sprawdzam co to Jakiś ruski rap [emoji3] I w dodatku dobry xdd Dzięki za docenienie, już jakiś kwartał temu to chciałem znaleźć ale zawsze wypadało z głowy, znalazłem przypadkiem (PMV to było jakieś, nawet dobre) Z reguły skrywam gorsze rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 to teraz znowu ja xDDD Aktualnie robię promocję tego, to nic dziwnego, że to mam w schowku xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 Właśnie teraz Seluna napisał: https://mlppolska.pl/notifications/ Liczyłam na coś bardziej oryginalnego ._. Hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Agleć ^^ napisał: Dobre to jest Edytowano Marzec 20, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Малгожата Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) Właśnie teraz PervKapitan napisał: Малгожата że co? xDCzy to znaczy Matrioszka? dobrze kminie? Edytowano Marzec 20, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 5 minut temu Czekoladowy Zbysiu napisał: Ukryj zawartość I kolejne ruskie xDD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 7 minut temu Mates napisał: że co? xDCzy to znaczy Matrioszka? dobrze kminie? Nie, to jest napisane Małgorzata cyrylicą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Nie, to jest napisane Małgorzata cyrylicą Aha xD Ciekawe co u mnie teraz xD "Малгожата" Aha xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Spoiler Dałbym co innego, ale boję się banów i innych takich ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 No, ja mam coś takiego: Spoiler xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 20, 2016 Autor Share Napisano Marzec 20, 2016 4 minuty temu Virtual_Wolfy napisał: No, ja mam coś takiego: Miałeś kur*a iść spać xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Miałeś kur*a iść spać xD Ty też miałeś spadać, jakby ku*wa nie patrzeć xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 megalovania remix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 tumblr_nwl61cqDko1r3dptso1_r6_500 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 http://samequizy.pl/twoja-przygoda-jako-towarzysz-1/ Jakiś quiz, heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się