Arjen Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 Cześć wszystkim, pisze ten post w imieniu pewnego użytkownika, który nie może normalnie korzystać z forum. Używa 3 przeglądarek, z czego tylko na jednej (Firefox) może je przeglądać, bez możliwości edytowania i pisania postów. Zamieszczam wiadomość od niego. Wypytywałem już pewną zaznajomioną w realiach osobę, więc pytania typu "A WŁĄCZYŁEŚ MONITOR?" są bez sensu Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Po formacie na 3 przeglądarkach (Chrome, opera i Firefox) nie działa mi poprawnie forum. To znaczy na Chrome i Opera nie działa mi w ogóle i wyświetlają się następujące komunikatyTa witryna nie umożliwia bezpiecznego połączeniaSerwermlppolska.plużywa nieobsługiwanego protokołu.Klient i serwer nie obsługują tej samej wersji protokołu SSL lub mechanizmu szyfrowania. Zdarza się to zazwyczaj wtedy, gdy serwer wymaga szyfru RC4, który nie jest już uważany za bezpieczny.OperaTa witryna nie umożliwia bezpiecznego połączeniaSerwermlppolska.plużywa nieobsługiwanego protokołu.ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCHchromeDla Firefoxanie mogę pisać ani edytować postówCiastka, adblocki, firewallewyłączone/wyczyszczone etc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 Format Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Może reinstal przeglądarek? Całkowity, z usunięciem wszystkich wtyczek, ciasteczek, wirusów, etc. W ewentualności format kompa (jaki system? bo jak windows, to polecam zainstalować Linux'a, tam takich błędów nie ma, jeśli użyszkodnik zna się choć trochę na używaniu komputera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 To troszke wygląda jakby się windowsowe certyfikaty posypały. Niech spróbuję na IE na nowym profilu windowsa, może w tedy będzie poprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Ja to bym Linux'a zainstalował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 A ja bym powarnował, tak dla śmieszków @Arjen próbowałeś tego? - https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome-pl/6u840-bVcaE;context-place=forum/chrome-pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Gówno wiecie o Linuksie i zapewne wasze spotkania z nim na desktopie to głównie Dual Boot z Ubuntu. Co do problemu to myślę, że problem stoi po stronie certyfikatów Windowsa, to o czym @Chief wspomniał. Spróbuj zrobić tak jak napisał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Cytuj Gówno wiecie o Linuksie i zapewne wasze spotkania z nim na desktopie to głównie Dual Boot z Ubuntu. Ładnie to tak kląć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Czasami są takie błędy jak jest źle ustawiona data w komputerze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 5 godzin temu White Hood napisał: Ładnie to tak kląć? Weś przestań bo bana wyłapiesz za bycie debilem Sory musiałem xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Dziękujemy wszystkim, którzy rzucali tu sensowne pomysły. Niestety nawet one nie pomogły... Pozdrawiam. Pozostawię póki co temat otwarty gdyby ktoś miał jeszcze jakiś rewolucyjny pomysł. Gdyby się takowy nie pojawił, zamknę temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 Może też np napisać do mnie lub do kogoś kto będzie chciał sie tym zająć, a zna sie lepiej, by mu to spróbował naprawić przez zdalny pulpit. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 13, 2016 Share Napisano Kwiecień 13, 2016 Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. A szczególnie @Chiefowi. Arjen, dorzuć węgla do tematu, ogień już jest. (ps. Tobie też dziękuję :P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 13, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2016 Zajebiście, problem rozwiązany. Zamykam, asta la vista. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts