twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że posiadam autograf Ottona III gdy był w Gnieznie w 1000 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że widziałem, jak surowce nieodnawialne się odnawiają, w dalekiej przeszłości... Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Polox Zawsze trzeba edytować... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że widziałem jak Zakopane nie było jeszcze zakopane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam czas epoki lodowcowej, chłodna to zima była, oj chłodna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że pamiętam jak Antarktyda zamrażała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam, jak na biegunie południowym była pustynia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 9 minut temu Polox napisał: Jestem tak stary, że pamiętam, jak na biegunie południowym była pustynia. Nie chcę się wtrącać, ale tam cały czas jest pustynia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że widziałem jak Indie z Afryką się łączą. 2 minuty temu Geralt napisał: Nie chcę się wtrącać, ale tam cały czas jest pustynia Każdy człowiek wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 1 minutę temu Geralt napisał: Nie chcę się wtrącać, ale tam cały czas jest pustynia O ty cwaniaku, faktycznie jest lodową pustynią, dobra masz mnie Jestem tak stary, że pamiętam czasy, kiedy żyło się wedle kalendarza majów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że ludzie nawet o kalendarzu nie śnili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że produkowano lody po mojej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 3 minuty temu ASmaxPL napisał: Jestem tak stary że widziałem jak Indie z Afryką się łączą. Każdy człowiek wie Trochę nie na temat, ale wiesz widziałem odpowiedzi z testów gimnazjalnych, że kontynentów jest 12, nic mnie już nie zdziwi. Jestem tak stary, że pamiętam jak narodził się Mao zedong, jakbym wtedy zareagował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że widziałem jak powstaje pra-pra-pra-czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że kiedyś świat to były wielkie puzzle. Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że widziałem na własne oczy "This is Sparta" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że przeżyłem apokalipsę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że przywitałem się z Adamem i Ewą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 godzinę temu Polox napisał: Jestem tak stary, że pamiętam czasy, kiedy żyło się wedle kalendarza majów. Niektórzy ciągle nim żyją... Pamiętacie 2012? Jestem tak stary, że znałem pierwszego króla Lechii (Polska przed chrztem, jakby ktoś nie wiedział). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że rządziłem Polską zanim jeszcze powstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że nie wiem co to ziemia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary że żyłem zanim powstałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary że pamiętam początki internetu (tak, jego kiedyś nie było). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary że nakręciłem film pt. Święty Michał vs Szatan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary, że byłem świadkiem momentu w którym Krzysztof Ibisz zaczął młodnieć zamiast się starzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary że mam więcej niż tysiąc pięćset sto dziewięćset lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się